Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Yleisraipat

Yleisraipat

Raippoja löytyy joka lajiin eri värisiä ja tyylisiä esteraipoista rentoon ratsasteluun sopiviin malleihin. Raippa on jokaisen ratsastajan vakiovaruste.
6 tuotetta

Osta Yleisraipat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horzen raipat sopivat sekä juoksutukseen, että sileällä työskentelyyn.

Horzen raippoja on saatavilla erilaisiin lajeihin, kuten ajamiseen, juoksutukseen ja kouluratsastukseen. Valitse täydellinen pituus ja malli, joka sopii tarpeisiisi. Täydellinen kouluraippa on kevyt ja miellyttävä kädessä ja siksi useimmat Horzen raipoista ovatkin erinomaisesti tasapainotettuja ja kevyestä hiili- tai lasikuidusta valmistettuja. Mukavat kumiset tai kumimaiset kädensijat mahdollistavat sen, että raippaa pystyy pitämään helposti ja miellyttävästi kädessä. Useat värivaihtoehdot antavat sinulle vapauden ilmaista tyyliäsi ja tehostavat ratsastusasuasi haluamallasi tavalla. Käytä mitä tahansa raippaa varovasti ja hellävaraisesti ratsastaessasi. Kun haluat hieman lisää kimallusta ratsastukseesi, valitse Horzen raippa, jonka kädensijassa tai varressa on ripaus glitteriä.

Horzen raipat auttavat parantamaan kontrolliasi hevoseen ajamisen, juoksutuksen tai ratsastuksen aikana.

Ratsastukseen suunnitellut raipat auttavat ratsastajaa tehostamaan pohjeapujaan harjoitusten tai kilpailujen aikana ja niistä voi olla apua, kun haluat saada hevosen reagoimaan tehokkaammin tai kantamaan itsensä paremmin. Ratsastukseen suunniteltuja raippoja on olemassa useita eri mittaisia , joten jokaiseen lajiin löytyy sopiva pituus ja malli. Pidemmät raipat sopivat ihanteellisesti käytettäväksi hellävaraisena apuna pohkeen taakse, kun ratsastaja haluaa saada hevosen liikkumaan paremmin eteenpäin. Horze tarjoaa eri värisiä ja -tyylisiä raippoja jokaisen ratsastajan mieltymyksiin. Horzen juoksutusraipat sopivat täydellisesti hevosen liikuttamiseen maasta käsin. Horzen ajopiiskat auttavat ohjastajaa vaihtamaan hevosen suuntaa tai säätelemään vauhtia. Täydellisesti tasapainotettu ja kevyt raippa on välttämätön varuste jokaiselle ohjastajalle.