Säästä jopa 60 % Horzen, B Vertigon ja monien muiden merkkien tuotteista *
Säästä nyt

Ratsastussaappaat

Perinteisistä englantilaisista ratsastussaappaista on saatavilla nauhallisia ja nauhattomia malleja ja niitä valmistetaan nahasta, kumista ja synteettisistä materiaaleista, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti oikea vaihtoehto.

Rajaukset:
53 tuotetta

Horzen ratsastussaappaista on saatavilla useita upeita malleja.

Ihanat, nauhalliset estesaappaat ovat täydellinen lisä jokaisen ratsastajan varustehuoneeseen. Pue nämä perinteiset ja klassisen tyylikkäät ratsastussaappaat valmennukseen tai kilpailuihin ja tunne olosi vakaaksi ja turvalliseksi satulassa. Horzen ratsastusaappaissa on valmiiksi sidotut nauhat ja takavetoketjut, joiden ansiosta ne istuvat hyvin ja näyttävät upeilta. Jos pidät enemmän kouluratsastuksesta ja koulusaappaista, tarjoamme elegantit ja yksinkertaiset ratsastussaappaat, joissa on sileä etuosa ja takavetoketju. Nämä yksinkertaiset ja klassiset saappaat ovat monen kouluratsastajan suosikkijalkineet. Ratsastussaappaat on valmistettu pehmeästä ja joustavasta nahasta, synteettisestä nahkajäljitelmästä tai jopa kumista. Valitse budjettiisi ja makuusi sopiva pari.

Polvimittaiset saappaat on suunniteltu perinteisen näköisiksi ja äärimmäisen mukaviksi.

Ratsastussaappaiden tulisi istua hyvin ja klassiset, polvimittaiset saappaat saavat olla riittävän pitkät ja ulottua polvitaipeeseen saakka. Kun ratsastaja istuu satulassa, saappaat tarjoavat optimaalisen mukavuuden, auttavat kietomaan jalat hevosen ympärille ja suojaavat jalkoja jalustinhihnoilta. Hyvin istuvat ratsastussaappaat ovat perinteisen tyylikkäät, ylläpitävät ratsastajan vakautta ja mahdollistavat kaikki tarvittavat toiminnot satulassa. Hanki täydellinen saapaspari Horzen laajasta valikoimasta.