Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Putsit hevoselle

Putsit hevoselle

Putsit sopivat erinomaisesti suojaamaan hevosesi herkkiä vuohisia polkemilta sekä ehkäisemään kenkien irtoamista ratsastuksen tai tarhauksen aikana. Jos hevosellasi on taipumusta polkea kengät irti, kokeile putseja.
81 tuotetta

Osta Putsit hevoselle osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten putsit sopivat täydellisesti herkkien kantojen suojaamiseen.

Käytä putseja hevosesi etujaloissa ehkäistäksesi kenkien putoamisen ja suojataksesi hevosesi herkkiä kantoja työskentelyn tai ulkoilun aikana. Herkkä kantojen alue saattaa vahingoittua helposti, jos hevonen takoo niihin takakavioillaan, joten takovalle hevoselle putsit ovat erinomainen vaihtoehto kantojen suojaamiseksi. Vältä toistuvat irtokengät ja kalliiksi koituvat, ylimääräiset kengitykset. Putsit sopivat ihanteellisesti kenkien putoamisen ehkäisyyn.

Putseja on saatavilla eri tyylisiä ja eri mallisia jokaiselle hevoselle.

Putsien valikoimasta löytyy pehmeästä kumista valmistettuja Pull-On-putseja, jotka kestävät pitkäaikaista käyttöä. Vältät putsien katoamisen tarhaan tai laitumelle, kun putseissa ei ole solkia, joista ne voisi avata. Päivittäiseen treeniin sopivia putseja löytyy useissa erilaisissa väreissä ja niiden käyttöä helpottavat tarrakiinnitykset. Kokeile tekoturkisvuorattuja putseja, kun haluat suojata vuohisten aluetta ja tarjota hevosellesi erityistä mukavuutta. Perinteiset, kohoraidalliset kumiputsit joko tarrakiinnityksillä tai ilman, ovat tyyliltään klassisen perinteiset. Neopreeniputsit ovat pehmeät, joustavat ja kestävät. Valitse Horzen logolla varustetut No-Turn putsit , kun haluat suojata hevosesi jalat tyylikkäästi ja välttää putsien pyörimisen jaloissa.