Riimut & riimunnarut - Horze.fi hevostarvikkeet
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
Riimut

Riimut

Hevosten riimut valmistetaan nahasta, köydestä tai nailonista ja jokaisen tarpeisiin löytyy taatusti sopiva vaihtoehto. Naruriimut sopivat erityisen hyvin maastakäsittelyyn tai nuoren hevosen koulutukseen ja perinteinen nahkariimu on aina yhtä tyylikäs valinta.
145 tuotetta

Osta Riimut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Erilaisista materiaaleista valmistetut riimut tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja etuja hevosen käsittelyyn ja koulutukseen.

Hevosten naruriimut sopivat ihanteellisesti koulutukseen ja ne valmistetaan yleensä pehmeästä nailonköydestä. Naruriimu sopii ihanteellisesti maastakäsittelyyn, sillä se on täysin säädettävissä ja helppo pukea ja riisua nopeasti. Tee naruriimuun solmut oikeisiin painepisteisiin, jotta saat parhaan mahdollisen kontrollin hevosen päähän ja hevonen vastaa hellävaraisiin ja turvallisiin apuihin toivotulla tavalla. Naruriimua ja sen tarjoamia koulutusmahdollisuuksia on käytetty vuosikausien ajan lännenratsastusmaailmassa ja nykyään ne ovat yhä yleisimpiä myös esteratsastajien, kouluratsastajien ja kenttäratsastajien keskuudessa. Kun nuori hevonen vastaa hyvin naruriimulla annettuihin apuihin maasta käsin, sen sisäänratsastuksesta tulee huomattavasti helpompaa. Pitkä, letitetty köysi kuuluu riimusettiin, eikä sinun tarvitse välttämättä hankkia erillistä riimunnarua.

Saavut seuraaviin kilpailuihisi eleganttina, kun puet hevosellesi Horzen ylellisen ja laadukkaan nahkariimun.

Nahkariimut ovat vahvoja, kestäviä ja tyylikkäitä niin kilpailuissa, kuin tallikäytössäkin. Ylellisen laadukkaat, pehmeästä ja joustavasta nahasta valmistetut nahkariimut näyttävät klassisen tyylikkäiltä. Erinomainen laatu ja yksityiskohdat, kuten kolminkertaiset tikkaukset tekevät Horzen nahkariimuista ylellisiä, pehmeän tuntuisia unohtamatta äärimmäistä kestävyyttä ja taidokasta valmistustyötä. Ylimääräiset yksityiskohdat, kuten messinkiset metalliosat, kiinteät pikalukot ja säädettävät turpa- ja niskahihnat takaavat Horzen nahkariimuille kaikki ne ominaisuudet, joita odotat saavasi laadukkaalta riimulta. Yhdistä nämä elegantit riimut pitkään ja pehmeään nahkaiseen riimunnaruun ja taluta hevosesi itsevarmasti tarhaan tai kilpailualueelle. Pehmeät vuoraukset viimeistelevät nahkariimujen upean tyylin ja tarjoavat hieman enemmän luksusta hevoselle.