Säästä jopa 20 % koko tilauksesi hinnasta! *
Käytä koodia: SAVEMORE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Tallitarvikkeet

Tallitarvikkeet ja muut tallissa tarvittavat elementit mahdollistavat turvallisen ja miellyttävän talliympäristön. Meiltä löydät kalusteet, metalliosat, ketjut, koukut, ripustimet ja muut tarvittavat välineet, jotka helpottavat tallisi päivittäisiä rutiineja.

Rajaukset:
106 tuotetta

Tallitarvikkeet ovat välttämättömiä, jotta talliympäristö voidaan pitää turvallisena ja puhtaana.

On ehdottoman tärkeää pitää talli siistinä ja järjestyksessä. Kunnolliset säilytystilat varusteillesi takaavat myös turvallisen asuinympäristön hevosellesi ja auttavat vähentämään tapaturmariskiä tilanteissa, joissa hevonen pääsee esimerkiksi karkaamaan karsinastaan. Horzen tallitarvikkeet on suunniteltu avuksi tallin siivoukseen sekä varusteiden puhtaanapitoon ja suojaamiseen. Pikalukot, trailerin varmuusketjut, karsinaverhot, siivoustarvikkeet, karsinakyltit, pesukoukut, kiinnitysrenkaat ja jopa valvontakamerat. Lista jatkuu kaikella mahdollisella, mikä auttaa pyörittämään tallia kätevästi.

Hyvin varusteltu talli takaa sen, että hevosilla on kaikki, mitä ne tarvitsevat turvallisuuden ja mukavuuden kannalta.

Kiinnitä ämpärit jokaiseen karsinaan, jotta hevosilla on juomavettä saatavilla aina halutessaan. Yksinkertaiset käytäväketjut lisäävät turvallisuutta hevosesi päivittäisissä hoitotoimenpiteissä. Kumipintaiset käsineet tekevät ämpäreiden ja muiden varusteiden pesusta helpompaa myös kylmillä säillä. Yksinkertainen vesiletku tekee hevosten ja varusteiden pesemisestä helppoa ja kätevää. Horze tarjoaa kaiken, mitä saatat tarvita täydellisen talliympäristön ylläpitoa varten.