null
Ariat

Ariat

Ariat® perustettiin 1993 ja sen tavoitteena oli valmistaa teknologian ja innovaatioiden avulla laadukkaimmat jalkineet ja vaatteet maailman huippuratsastajille. Nyt Ariat® asettaa standardit suorituskyvylle, innovaatioille ja tyylille sekä ratsastusvaatteissa että -jalkineissa. 

62 tuotetta
Osta Ariat at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Ariat brändin tarina

 

Ariat tunnetaan innovatiivisista, tyylikkäistä sekä laadukkaista jalkineistaan ja vaatteistaan, joita myydään sekä hevosurheilu- että ulkoiluvaatemarkkinoilla.

 

Intohimoinen ratsastaja Beth Cross perusti yrityksen vuonna 1992, ja yritys nimettiin amerikkalaisen kilpahevosen, Secretariatin, mukaan. Vilaus Bethin lapsuudesta, jolloin hän oleskeli paljon täysiveristen hevosten farmilla Pennsylvaniassa.

 

Yritys toi ensimmäiset ratsastussaappaansa markkinoille vuonna 1993, ja siitä alkoi menestystarina sekä monien ratsastajien rakkaus tähän merkkiin. Siitä lähtien Ariat on kehittänyt innovatiivisia ja monipuolisia tuotemallistoja hevosurheilualalle, englantilais- ja country-tyylisistä lännenratsastuksen jalkineisiin ja huippusuosittuihin vaatemallistoihin.

 

Ariatin englantilainen mallisto on kehittynyt useiden vuosien aikana, ja siihen kuuluu useita erilaisia tyylejä, uutta teknologiaa ja upeita malleja. Tyylikkäistä ja perinteisistä ratsastussaappaista moderneihin jodhpureihin - Ariatin englantilaisesta mallistosta löytyy jokaiselle ratsastajalle välineet huippusuoritukseen.

 

Yrityksen laajentuessa myös Ariatin Country-mallisto on laajentunut; laajasta valikoimasta löytyvät nyt suorituskykyiset jalkineet GORE-TEX®-kalvoilla ja tukevilla pohjallisilla kävelyyn, retkeilyyn ja ratsastukseen. Näiden lisäksi mallistosta löytyvät myös muodikkaat puolipitkät ja polvipituiset Country Fashion -saappaat sekä nilkkurit. Nämä jalkineet ovat riittävän vankat retkeilyyn sekä sopivan muodikkaat tapaamisiin kaupungilla.

 

Jos etsit vähän erilaisia jalkineita, Ariatin Western-jalkinemallisto saattaa olla juuri täydellinen sinulle. Lännen bootsien värikkäistä ja vankoista malleista on tullut monien ratsastajien perusvarusteita. Ariatin Performance bootsit ovat täydelliset ratsastukseen, niissä yhdistyvät kehittynyt teknologia, huippulaadukas nahka ja huolella suunniteltu malli sekä rakenne. Nämä lännen bootsit jaloissasi varmistat, että erotut joukosta eduksesi.

Ariatin huippusuositusta vaatemallistosta löytyvät urheilulliset vaihtoehdot takeista ja ratsastushousuista kilpailuasuihin sekä rentoihin paitoihin. Mallistossa on hyödynnetty Ariatin nykyaikaisinta teknologiaa, kuten Sun Protection Fabric™ (aurinkosuojamateriaali), AriatTEK®, V3® Fit ja V3® Strech, Moisture Movement Technology™ (kosteudensiirto) ja Core Control Technology™. Jokaiselle jotakin; paljon tyylikkäitä  malleja, raikkaita värejä ja klassisia muotoja - siksi Ariat johtaa ratsastajien muotia.

 

Laatua ilman kompromisseja, Ariat uskoo innovaatioon, omistautumiseen, tasapainoon ja mahdollisuuksiin, kuten Meredith Michaels-Beerbaum, Andreas Ostholt, Iris Pemen, Trevor Breen ja William Fox Pitt monien ihailijoidensa kanssa. Festivaaleista maatalousnäyttelyihin, kilpailuista arkiasuihin, Ariatilta löytyvät täydelliset vaatteet ja jalkineet kaikkiin tilanteisiin.