Osta 3 tuotetta tai enemmän
Kesäratsastushanskat

Kesäratsastushanskat

Kesäratsastuskäsineet suojaavat käsiäsi ja näyttävät upeilta kilpailukentällä. Kesähanskat mahdollistavat viilentävän ilmankierron ja parantavat pitoa ohjasotteessa myös helteisellä säällä.

26 tuotetta

Osta Kesäratsastushanskat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Ratsastushanskat kesäksi

Kesäratsastushanskat on valmistettu erittäin kevyistä ja suorituskykyisistä materiaaleista, jotka ovat erinomaisen hengittäviä. Verkkomateriaali ja rei'itykset lisäävät hanskojen mukavuutta ja ilmankiertoa. Jotkut käsineet ovat myös kosketusnäyttöhanskoja, jolloin voit käyttää älylaitteita käsineet kädessä. Oikeankokoiset kesähanskat istuvat kuin toinen iho, ja hyvät materiaalit huolehtivat kosteuden siirtämisestä pois iholta. Kynsikkäät tai lyhytsormiset hanskat ovat ilmavat, koska sormet ovat vapaat.

Suosittujen merkkien kesäratsastuskäsineitä

Useimmat ratsastushanskat ovat klassisen yksivärisiä. Valikoimastamme löytyy kuitenkin myös katseet kääntäviä, värikkäitä ja upeita malleja. Kesän suosituimpia käsineitä ovat esim. Roeckl-Grip Lite ratsastushanskat. Omien malliemme ja Roecklen hanskojen lisäksi meillä on myös Uvexin ja muiden merkkien hanskoja.

Suosituimmat kategoriat