Hevosen lelut & tarvikkeet ratsastuskentälle

Hevosen lelut & tarvikkeet ratsastuskentälle

6 tuotetta
Kentucky Horsewear Relax Unicorn Fantasy hevosen lelu

Kentucky Horsewear Relax Unicorn Fantasy hevosen lelu

44,99 €
Kentucky Horsewear Relax Unicorn hevosen lelu Kentucky Horsewear Relax Unicorn hevosen lelu

Kentucky Horsewear Relax Unicorn hevosen lelu

39,99 €
Kentucky Horsewear Relax Pony hevosen lelu Kentucky Horsewear Relax Pony hevosen lelu

Kentucky Horsewear Relax Pony hevosen lelu

39,99 €
(1)
Kentucky Horsewear Relax Alpaca hevosen lelu Kentucky Horsewear Relax Alpaca hevosen lelu

Kentucky Horsewear Relax Alpaca hevosen lelu

44,99 €
(1)
Harjoittelukartiot, (1 kpl)
OVH -25%

Harjoittelukartiot, (1 kpl)

14,99 €
OVH: 19,99 €
(3)
Eskadron kansio hevosen papereille

Eskadron kansio hevosen papereille

10,95 €

Osta Hevosen lelut & tarvikkeet ratsastuskentälle osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten lelut tarjoavat ystävällesi viihdykettä tuntikausia.

Hevosten lelut sopivat täydellisesti ripustettaviksi karsinaan ehkäisemään tylsistymistä. Tallissa asuvat hevoset saattavat kehittää huonoja tapoja tylsistyessään ja viihdykettä tarjoavat lelut voivat ehkäistä esimerkiksi puun pureskelua tai kutomista. Horzen hevosille suunnitellut lelut voivat pitää riehakkaimmankin hevosen tyytyväisenä tallissa ollessaan. Pallon heittely voi ehkäistä hevosesi tyytymättömyyttä tallissa tai laitumella ja viihdyttää hevostasi turvallisella ja helpolla tavalla. Pehmeät, kumipäällysteiset muovipallot on suunniteltu erityisesti hevosten leikkeihin ja niistä on helppo ottaa kiinni hampailla ilman, että leikkiminen vahingoittaa hevosen suuta. Innokkaimmat hevoset voivat heitellä tai potkia palloa tuntikausia.

Hevosten lelut ehkäisevät yksintarhauksen aiheuttamia ongelmia.

Kun tarjoat yksin tarhaavalle hevosellesi pehmeän kumipallon, sillä on aina ulkoillessaan ulottuvillaan viihdyttävä leikkikaveri. Yksin tarhaavat hevoset voivat kyllästyä helposti ja yksinkertaiset lelut tarjoavat niille tekemistä, joka saa ajatukset muualle. Ehkäise huonojen tapojen kehittymistä tai aitojen hajoamista tarjoamalla hevosellesi mukava lelu viihdykkeeksi. Tämä kätevä lelu voidaan täyttää herkuilla, kuten omenalohkoilla, porkkanoilla tai muilla herkullisilla makupaloilla, jotta hevonen keskittyisi leluun, eikä aiheuttaisi ongelmia tylsistyessään. Hevoset voivat potkia ja töniä tätä lelua ympäri karsinaa tai laidunta yrittäessään vetää herkkua ulos suuaukosta. Hevosesi nauttii leikkimisestä jopa tuntikausia yrittäessään saada herkkua ulos lelusta, eikä vietä aikaansa kehittämällä huonoja tapoja, kuten potkimalla tai pureskelemalla aitoja tai seiniä yksin ollessaan.

Ratsastuskentän kalusteet täydentävät treeniympäristösi ja tekevät siitä käytännöllisemmän.

Toimivat estetolpat ja niiden kannattimet sekä satulatelineet ja siivousvälineet ovat välttämättömiä treenien sujuvuuden kannalta.Yksinkertaiset PVC-kannattimet ja tötteröt mahdollistavat päivittäisissä treeneissä sellaisten esteiden ja tehtävien rakentamisen, joita sinä ja hevosesi saatatte kohdata kilpailuissa. Kouluradan tehtävät ja kirjaimet auttavat sinua valmistelemaan oppilaitasi kilpailusuorituksiaan varten. Näiden kirkkaan väristen tötteröiden avulla yksinkertaisten tehtävien luominen aloitteleville ratsastajille sujuu helposti. Pidä kaikki estekalusteesi uuden näköisinä ja hyvin huollettuina oikeanlaisella hoidolla ja vaihtamalla aina kuluneet tai halkeilleet osat uusiin.

Ratsastuskentän kalusteet tekevät ratsastustunneista ja valmennuksista hauskempia niin hevosille, kuin ratsastajillekin.

Lisää hieman väriä valmennuksiisi hankkimalla treeneihin sopivat kalusteet Horzelta. Vahvat ja kirkkaan väriset PVC-muovista valmistetut kalusteet ovat kevyitä ja helposti hoidettavia sekä siirreltäviä, joten ne sopivat erinomaisesti talliympäristöön. Värikkäät estekannattimet sopivat täydellisesti esteiden korkeuden säätämiseen ja tarjoavat lisähaasteita ratsastajille. Yhdistä nämä kannattimet yksinkertaisiin PVC-puomeihin, joita löydät mistä tahansa estekalusteita myyvästä liikkeestä ja saat rakennettua esteradan helposti. Lisää vain estetolpat ja ratasi on valmis ratsastettavaksi.