Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Talli & laidun

Talli & laidun

Horzen tallitarvikkeet, kuten ripustimet, säilytyslaatikot, siivousvälineet ja muut apuvälineet tekevät päivittäisistä talliaskareistasi tehokkaampia ja mukavampia.
450 tuotetta
Osta Talli & laidun at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Horzen valikoimasta löydät tallitarvikkeita, joiden avulla voit sisustaa tallisi ja pitää sen tehokkaana ja siistinä.

Yksinkertaisen Slowfeeding-heinäverkon lisääminen hevosen karsinaan auttaa hevostasi säännöstelemään syömistään ja pitää samalla heinät poissa lattialta lisäten karsinan siisteyttä ja ehkäisten heinän tuhlausta. Helposti täytettävät heinäverkot voi kiinnittää helposti traileriin tai karsinaan, jolloin heinät pysyvät poissa maasta. Värikkäät lelut, kuten suuret kumipallot, ovat hyvä keino aktivoida hevostasi karsinassa tai tarhassa sekä ehkäistä tylsistymistä. Klassiset, takareunastaan litteät vesiämpärit ovat välttämättömiä varusteita kaikissa talleissa, sillä niiden avulla voit tarjota hevosille raikasta vettä niin karsinoissa, kuin tarhassa ja laitumellakin. Kestävä ja kova muovi ei halkeile tai taivu ja näitä ämpäreitä on saatavilla useissa eri väreissä. Horzelta löydät myös kaiken tarvittavan aitamateriaalin hevostilallesi, kuten laajan valikoiman sähköaitatarvikkeita sekä korjausnauhaa ja metallilankaa. Horze tarjoaa kaiken tarvitsemasi unelmatallisi sisustusta ja kalustusta varten aina luudista ja talikoista lähtien.