LeMieux
LeMieux

LeMieux

LeMieuxin hevosvarusteet ovat ihastuttavan kauniita ja tyylikkäitä. LeMieux on mestareiden valinta: Cavalor British Nations Cupin tiimi on ylpeä saadessaan pukeutua LeMieux-malliston tuotteisiin, ja ratsastajat ympäri maailman valitsevat LeMieuxin tuotteet niiden korkean laadun ja tyylikkyyden vuoksi.

131 tuotetta
Osta LeMieux at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

LeMieuxin lampaankarvaiset tuotteet

Lampaankarvamalliston merinovilla on terapeuttista, miellyttävää ja sopii herkälle iholle. Malliston tyylikkäät ja värikkäät romaanit lisäävät tukea satulan alle. LeMieux Pro-Sorb lampaankarvaromaani on täydellinen terapeuttiseksi romaaniksi. Merinovillan ja muistivaahdon yhdistelmä saa satulan istumaan täydellisen tasapainoisesti hevosen selkään. Romaani ehkäisee painepisteitä ja satulan toppaamisen tarvetta istuvuuden parantamiseksi. Satulasi istuvuus korjaantuu romaanin ansiosta, ja hevosesi liikkuu sen myötä miellyttävästi. Hengittävä, kosteutta siirtävä ja oikein muotoiltu malli takaa, että romaani pysyy paikoillaan pitäen samalla hevosen olon viileänä ja mukavana. Satulasta aiheutuvat selkäkivut jäävät menneisyyteen, kun otat käyttöön tämän ergonomisesti muotoillun, korjaavan romaanin.

LeMieuxin satulahuovat

Satulahuopavalikoima on täynnä värejä ja tyylikkäitä malleja. Rohkeiden ja katseita kääntävien värien, sekä kestävän rakenteen ansiosta Le Mieux-satulahuovat erottuvat muiden hevosvarusteiden joukosta. Linjakkaat ja tyylikkäät mallit ovat sopivan ohuita. Satulahuovat ehkäisevät kovankin paineen sään alueella tarjoten samalla sekä kevyen suojan että ylellisen ilmastoinnin. Hyvänmalliset ja ergonomisesti muotoillut koulusatulahuovat soveltuvat kouluratsastukseen, yleiskäyttöön sekä esteratsastukseen. Klassiset yleissatulahuovat ovat hieman perinteisemmän muotoisia ja mukautuvat satulaan kuin satulaan. Kirkkaat sinisen sävyt, mustat ja ruskeat värit sopivat yhteen kaikkien ratsastusvarusteidesi kanssa. Satulahuovissa on korkeat säkätilat, joustavat D-rengaskiinnikkeet, satulavyölenkit sisälenkeillä, sekä tunnusomainen, pisaran muotoinen satulavyön suoja-alue, jotka antavat LeMieux-satulahuoville ammattimaisen ulkonäön.

LeMieux suojat - parasta suojaa hevosellesi

LeMieux ProSport hevosvarustemallisto sisältää laajan valikoiman hevostasi suojaavia tuotteita. Suojat, pintelit ja loimet on valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin kaikki muutkin huolellisesti valmistetut LeMieux-tuotteet. Tukevasta kumista valmistetut, värikkäät putsit ovat välttämätön suoja esteratsastuksessa ja treenatessa. Voit valita hevosesi tarpeiden mukaan pehmeät, sileästä kumista valmistetut tai lampaankarvalla reunustetut putsit. Valikoimasta löytyvät niin treenisuojat, estesuojat, kenttäsuojat, tarhasuojat kuin myös fleecellä vuoratut suojat. Kauniita fleecepinteleitä on saatavissa useita värejä, ja ne suojaavat hevosesi jalkoja mukavasti.

LeMieux loimet

LeMieuxin loimivalikoimassa on kosteutta siirtäviä ja lämpimiä kuivatusloimia, jotka suojaavat, mutta eivät ole liian kuumia. Tikatut ja pehmeät villaloimet ja akryyliloimet soveltuvat erityisesti treenin jälkeiseen kuivatteluun ja jäähdyttelyyn. Voit pukea nämä kevyet loimet talliloimen tai ulkoloimen alle lämmittäväksi lisäkerrokseksi.

Muut LeMieuxin hevostarvikkeet

Lisävarusteita, kuten äänieristettyjä korvahuppuja ja kärpäshuppuja, on saatavilla mm. kirkkaan korallinpunaisina ja tummanpunaisina sekä turkoosinsinisinä ja vihreinä sävyinä, jotka kaikki sopivat täydellisesti yhteen LeMieuxin satulahuopien ja fleecepinteleiden kanssa. Riimut, riimunnarut ja muut varusteet sointuvat harjapakkeihin, harjoihin ja muihin hoitotarvikkeisiin, joilla voit täyttää varustekaappisi niin kisoissa kuin kotonakin.

LeMieux hevos- ja ratsastusvarusteet ovat tyylikäs lisä jokaisen ratsastajan varustehuoneeseen symboloimaan ammattimaisuutta ja tyylikkyyttä. Horze on ylpeä voidessaan tarjota näitä upeita tuotteita, joita voit hyvin yhdistellä myös kaikkien Horzen oman malliston hevos- ja ratsastusvarusteiden kanssa.

LeMieux ratsastajalle

LeMieux tarjoaa ratsastajille laadukkaita ratsastushousuja, ratsastuspaitojatoppatakkeja ja ratsastushanskoja. Valikoimaan kuuluvat myös monet erilaiset laukut ja kassit, niin suitsikassit, saapaskassit kuin harjalaukut. Tutustu ja valitse mieleisesi!