Osta LeMieux hevostuotteita netistä | horze.fi
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
null
LeMieux

LeMieux

77 tuotetta
Osta LeMieux at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

LeMieux hevosvarusteet ovat peräisin Iso-Britanniasta ja näyttävät upean tyylikkäiltä. LeMieux on voittajien valinta. Cavalor British Nations Cupin tiimi on ylpeä saadessaan pukeutua LeMieux-malliston tuotteisiin ja ratsastajat ympäri maailman valitsevat LeMieuxin tuotteet niiden korkean laadun ja tyylikkyyden vuoksi.

Lampaannahkamalliston merinovilla on terapeuttista ja sopii herkälle iholle. Valikoiman romaanit lisäävät tukea satulan alle ja näyttävät upean tyylikkäiltä ja värikkäiltä. LeMieux Pro-Sorb lampaankarvaromaani on täydellinen terapeuttiseksi romaaniksi. Merinovillan ja Memory Foam-vaahtomuovin yhdistelmä takaa romaanille täydellisen tasapainon, erinomaisen istuvuuden ja täydellisen sopivuuden hevosen ja satulan väliin. Romaani eliminoi painepisteitä ja ehkäisee satulan toppaamisen tarvetta istuvuuden parantamiseksi. Satulasi istuu romaanin ansiosta oikein ja hevosesi voi liikkua mukavasti, kun tätä romaania käytetään saavuttamaan satulan oikeanlainen istuvuus. Hengittävä, kosteutta siirtävä ja oikein muotoiltu malli takaa, että romaani pysyy paikoillaan pitäen samalla hevosen olon viileänä ja mukavana. Satulasta aiheutuvat selkäkivut jäävät menneisyyteen, kun otat käyttöön tämän ergonomisesti muotoillun, korjaavan romaanin.

Satulahuopavalikoima on täynnä värejä ja tyylikkäitä malleja. Rohkeiden ja katseita kääntävien värien, sekä kestävän rakenteen ansiosta Le Mieux-satulahuovat on helppo huomata muiden hevosvarusteiden joukosta. Linjakkaat ja tyylikkäät mallit ovat sopivan ohuita, mutta pystyvät kuitenkin eliminoimaan kovankin paineen sään alueelta tarjoten samalla sekä kevyen suojan, että ylellisen ilmastoinnin. Erinomaisesti leikatut ja ergonomisesti muotoillut neliöhuovat sopivat ihanteellisesti kouluratsastukseen, yleiskäyttöön, sekä hyppäämiseen. Klassiset yleissatulahuovat ovat hieman perinteisemmän muotoisia ja mukautuvat satulaan kuin satulaan. Kirkkaat sinisen sävyt ja konservatiivisemmat mustat ja ruskeat värit sopivat yhteen kaikkien ratsastusvarusteidesi kanssa. Satulahuovissa on korkeat säkätilat, joustavat D-rengaskiinnikkeet, satulavyölenkit, sekä tunnusomainen, pisaran muotoinen satulavyöltä suojaava alue, jotka antavat LeMieux-satulahuiville ammattimaisen ulkonäön.

LeMieux ProSport hevosvarustemallisto sisältää laajan valikoiman hevostasi suojaavia ja hoitavia tuotteita. Suojat, pintelit ja loimet on valmistettu samoista, ylellisen laadukkaista materiaaleista, kuin kaikki muutkin huolellisesti valmistetut LeMieux-tuotteet, jotta brändin täydellinen laatutaso pysyisi yllä.

Kestävästä kumista valmistettuja Overreach-putseja on saatavilla useita värikkäitä vaihtoehtoja ja ne ovat ehdoton valinta jalkojen suojaamiseen hypätessä tai valmennuksissa. Putsivalikoimasta löytyy lampaankarvalla vuorattuja, softshellista tai kumista valmistettuja malleja, joista voit valita mieleisesi. Kaikkiin tarpeisiisi suunniteltujen suojien valikoimasta löydät kaiken treenisuojista tarha-, este-, ja kenttäsuojiin, sekä fleecellä vuorattuihin malleihin. Kauniita fleecepintelitä on saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä ja niillä voit suojata ja pehmustaa hevosesi jalat mukavasti.

LeMieux valmistaa loimia, joissa on kosteutta siirtävä thermo-cool-vuoraus, joka pitää lämpimänä ilman, että tekee hevosen olosta liian kuuman. Ihanat, tikatut mallit tekevät näistä pehmeistä villaloimista erityisesti treenin jälkeiseen kuivatteluun ja jäähdyttelyyn soveltuvia. Pue tämä kevyt loimi talliloimen tai ulkoloimen alle lisäämään ylellinen kerros lämpöä.

Lisävarusteita, kuten kärpäshuppuja, on saatavilla mm. kirkkaan korallinpunaisina ja tummanpunaisina, sekä turkoosinsinisinä ja vihreinä sävyinä, jotka kaikki sopivat täydellisesti yhteen LeMieuxin satulahuopien ja fleecepinteleiden kanssa. Riimut, riimunnarut ja muut varusteet sointuvat harjapakkeihin, harjoihin ja muihin hoitotarvikkeisiin, joilla voit täyttää varustekaappisi niin kisoissa, kuin kotonakin.

LeMieux hevos- ja ratsastusvarusteet ovat elegantti lisä jokaisen ratsastajan varustehuoneeseen symboloimaan ammattimaisuutta ja tyylikkyyttä. Horze on ylpeä tarjotessaan näitä upeita tuotteita, joita voit hyvin yhdistellä myös kaikkien Horzen oman malliston hevos- ja ratsastusvarusteiden kanssa.