Pika-ale! Säästä 8 % koko tilauksestasi *
Käytä koodia: FLASHSALE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Naisten talviratsastushousut

Talviratsastushousut ovat lämpimät ja ne mahdollistavat ympärivuotisen ratsastamisen. Näissä housuissa on fleece- tai muu lämmin vuoraus, joka pitää lämpimänä kylmällä säällä.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Vyötärö
Paikka
Ominaisuudet
Ominaisuudet Tyhjennä kaikki
Rajaukset:
17 tuotetta

Lämpöratsastushousut tarjoavat lisäkerroksen lämpöä, jotta voit ratsastaa mukavasti myös talvikauden ajan.

Talviratsastushousuissa on lisäkerroksena fleeceä, joka suojaa jalkojasi viileältä talvisäältä ja mahdollistaa harrastamisen koko pitkän talven ajan. Valitse perinteinen malli tai leveämmät talviratsastushousut, joissa on enemmän tilaa paksuille saappaille ja lisäkerroksille. Pahinkin talvi-ilma pysyy loitolla ja ratsastus on mukavampaa, kun olet pukeutunut kunnolla ja lämpimästi.

Ratsasta mukavasti Horzen lämpöratsastushousuissa läpi koko lumisen talven.

Lisää lämpöeristetyt ratsastushousut talvivaatevarastoosi lisäsuojaksi kylmää säätä varten. Osassa Horzen talviratsastushousuissa on kuminauhat tai enemmän lämpökerroksia ja joissain on myös leveämpi leikkaus lahkeissa, jotta lämpimimmät talvisaappaasi mahtuvat lahkeiden sisään. Kun tarvitset vain hiukan enemmän lämpöä treeneissä tai kilpailuissa, kokeile muutamia Horzen klassisia vaihtoehtoja, joissa on ohuena lisäkerroksena mukavaa ja lämmintä fleeceä.