Naisten talviratsastushousut

Naisten talviratsastushousut

Lämpimät talviratsastushousut mahdollistavat ratsastamisen talvella. Lämmin fleece- tai muu vuoraus pitää lämpimänä kylmällä säällä.

31 tuotetta

Osta Naisten talviratsastushousut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Talviratsastushousuilla ratsastaminen on miellyttävää myös kylminä talvipäivinä

Talviratsastushousuissa on fleecevuori, joka suojaa jalkojasi kylmältä talvisäältä ja mahdollistaa harrastamisen koko pitkän talven ajan. Valitse perinteinen malli tai leveämmät talviratsastushousut, joissa on enemmän tilaa paksuille talviratsastussaappaille ja lisäkerroksille. Talviratsastus voi olla täydellisen nautinnollista, kun olet pukeutunut lämpimästi ja sään mukaisesti.

Ratsasta mukavasti säästä riippumatta Horzen talviratsastushousut päälläsi

Hanki lämpöeristetyt talviratsastushousut vaatekaappiisi lisäsuojaksi kylmää säätä varten. Osassa Horzen talviratsastushousuja on olkaimet tai enemmän lämpökerroksia ja joissain on myös leveämpi leikkaus lahkeissa, jotta lämpimimmät talvisaappaasi mahtuvat lahkeiden sisään. Mikään ei ole pahempaa kuin palella ratsastaessa, joten pidä huoli, että olet varustautunut talveen ajoissa. Kun tarvitset vain hiukan enemmän lämpöä treeneissä tai kilpailuissa, kokeile muutamia Horzen klassisia vaihtoehtoja, joissa on ohuena lisäkerroksena mukavaa ja lämmintä fleeceä.

Meiltä löydät myös mm. Covalliero, Karlslund ja Mountain Horse talviratsastushousuja.

Lämpimät ratsastushousut ovat arvokkaat talvella. Saatavissa on monenlaisia talviratsastushousuja, myös nk. lämpöratsastushousuja. Voit valita vuoratut ratsastushousut tai lämpimät housut, jotka puetaan ratsastushousujen päälle. Molemmat ovat lämpimiä. Vuoratut ratsastushousut eivät ole yhtä lämpimät kuin ratsastushousujen ja ulkohousujen yhdistelmä. Toisaalta vuoratut ratsastushousut ovat tyylikkäämmän näköiset kuin päälle vedettävät ulkohousut. Jos ratsastat enimmäkseen lyhyitä aikoja maneesissa, vuoratut ratsastushousut ovat tavallisesti riittävät. Jos aiot ratsastaa pitkiä aikoja, suosittelemme topparatsastushousuja. Softshellista valmistettuja talviratsastushousuja on saatavissa myös huomioväreissä, mikä lisää näkyvyyttäsi ratsastaessasi hämärällä ja sumussa. Kannattaa ostaa kokoa suuremmat, jolloin alle mahtuu mukavasti toiset housut.

Talviratsastushousujen tärkein ominaisuus on lämmittävyys, ja haluat myös liikkua vapaasti ne päälläsi. Niiden on oltava lämpimät, mutta ei liian paksut. Tämän lisäksi on useita muita tärkeitä ominaisuuksia. Talviratsastushousujen on oltava pitävät satulassa, joten niissä pitäisi olla vähintään polvipaikat. Kokopaikat ovat paremmat, mutta myös kalliimmat. Talviratsastushousujen materiaalin, myös vuorauksen, on oltava hengittävää. Päälle vedettävien housujen tulee olla helpot pukea ja riisua. Tämä onnistuu helpoiten lahkeiden täyspitkien vetoketjujen avulla. Jos ratsastat ulkona, housujen materiaalin tulisi olla tuulenpitävää ja vähintään vettähylkivää. Jotkut talviratsastushousujen materiaalit hylkivät myös pölyä, hevosen karvaa ja heinää, mikä vähentää pesun tarvetta.

Lue hoito-ohjemerkinnät ennen talviratsastushousujesi pesua. Useimmat talviratsastushousut voi pestä koneessa enintään 30 asteen pesuohjelmalla, mutta tämä ei koske kaikkia housuja. Käännä housut nurinpäin pesua varten. Älä käytä huuhteluainetta. Älä koskaan laita talviratsastushousuja kuivausrumpuun. Kuivata ne tasaisella alustalla, esim. pyyhkeen päällä. Useimpia talviratsastushousuja ei voi silittää. Voit puhdistaa tahroja useimmista housuista kostealla liinalla, jolloin pesuväliä voi pidentää.

Suosituimmat kategoriat