Talviratsastushanskat

Talviratsastushanskat

Talviratsastuskäsineet pitävät kätesi lämpiminä ja mahdollistavat erinomaisen pitävän ohjasotteen kylmällä säällä ratsastaessasi. Talviratsastuskäsineet on suunniteltu miellyttäviksi ja lämpimiksi ilman, että ne tuntuvat liian paksuilta ja kömpelöiltä.

84 tuotetta

Osta Talviratsastushanskat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Talviratsastushanskat

Hanskat ovat ehdottoman välttämättömät tallilla talvella. Talviratsastuskäsineet on vuorattu lämpimiksi, mutta niissä pystyy silti liikuttamaan sormiaan vapaasti. Pehmeä fleecevuori on lämmin, mutta ei liian paksu, joten se sopii hyvin talviratsastushanskoihin. Topparatsastushanskat ovat myös hyvä vaihtoehto kylminä talvipäivinä. Osa talviratsastushanskoista on kosketusnäyttöhanskoja eli ne toimivat myös kosketusnäytöllä peukalon ja etusormen erityisten materiaalien ansiosta, joten hanskoja ei tarvitse riisua älylaitteita käyttäessä.

Talviratsastushanskojen materiaalit

Naisten talviratsastushanskoja on luonnollisesti saatavissa myös glittersomisteilla ja hillityillä kristalliyksityiskohdilla, mikä tuo säihkettä talviasuun. Talviratsastuskäsineet on valmistettu kestävistä materiaaleista, koska et luultavasti käytä niitä vain ratsastaessasi, vaan myös siivotessasi karsinoita, hoitaessasi hevosta, juoksuttaessasi jne. Ne soveltuvat tietenkin myös ratsastukseen talvella. Hyvän pidon varmistamiseksi paksuista materiaaleista huolimatta hanskoissa on vahvikkeet ohjien kohdalla, mikä lisää myös hanskojen kestävyyttä. Materiaalit, kuten softshell, ja erityiset kalvomateriaalit, kuten GORE-TEX®, takaavat hanskojen vedenpitävyyden ja tuulenpitävyyden - erinomaista jäätävän kylminä talvipäivinä. Saatavissa on myös klassisia nahkahanskoja.

Erittäin lämpimät kolmisormihanskat

Paksut kolmisormirukkaset lämpimällä vuorella pitävät kädet hyvin lämpiminä. Erillinen pikkusormi mahdollistaa ohjien pitämisen oikein ja turvallisesti paksut rukkaset kädessä. Vahvistukset antavat hyvän pidon ohjasotteessa ja tekevät rukkasista kestävät. Silikonipainatukset antavat myös lisäpitoa hanskoille. Omien malliemme lisäksi valikoimassamme on myös mm. Roecklen ja muiden huippumerkkien hanskoja.

Suosituimmat kategoriat