Säästä jopa 50% monista tuotteista
Talviratsastussaappaat

Talviratsastussaappaat

Lämpimät talviratsastussaappaat ovat välttämättömät ratsastaessa talvella. Meillä on laaja valikoima naisten, miesten ja lasten talviratsastussaappaita, jotka pitävät jalkasi lämpiminä ja kuivina kylmimmässäkin talvisäässä.

53 tuotetta

Osta Talviratsastussaappaat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Talviratsastussaappaat pitävät jalkasi lämpiminä ratsastaessasi talvella

Älä anna vääränlaisten ratsastussaappaiden pilata ratsastuskokemustasi. Kevyet, vuorettomat nahkaratsastussaappaat tai jodhpurit ovat hyvät kesällä, mutta tarjoavat liian vähän suojaa talvella, kun maa on kylmä ja märkä.

Talviratsastussaappaissa on kaikki tavallisten ratsastussaappaiden ominaisuudet, mutta lisäksi ne pitävät jalkasi kuivina ja lämpiminä. Ne pitävät jalkasi miellyttävän lämpiminä myös työskennelläsi tallilla jopa kylmimpinä päivinä.

Vuoratut talviratsastussaappaat ovat erinomaisen lämpimät

Valitse Horzen perusvalikoimasta täydelliset talviratsastussaappaat. Meiltä löydät niin upeat nahkaratsastussaappaat lämpimällä lampaankarvavuorauksella kuin lämpösaappaat glittersomisteilla; meillä on vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Kun olet tottunut vuorattuihin ratsastussaappaisiin, et enää halua olla ilman niitä talvella.

Meillä on myös mm. Mountain Horse, Covalliero ja Harry's Horse talviratsastussaappaita.

Ratsastaessasi talvella haluat antaa hyviä apuja, mutta säilyttää jalat silti lämpiminä. Lämmöneristys on talviratsastussaappaiden tärkein ominaisuus, mutta varren yläosassa ei saisi kuitenkaan olla liian paksua vuorta tai pintamateriaalia.

Koska talvella on yleensä lumista ja usein märkää, talviratsastussaappaiden tulee olla vettähylkivät tai vedenpitävät, jotta jalat pysyvät kuivina.

Talviratsastussaappaita on lukemattomia vaihtoehtoja. Voit valita saappaat keinoturkisvuorauksella, tarra- tai nauhakiinnityksillä tai nahkaratsastussaappaat lampaankarvavuorauksella. Ratsastussaappaita löytyy jokaiseen makuun, kaikille kukkaroille ja eri vaatimuksiin.