Uvex
Uvex

Uvex

Uvex tarjoaa laajan valikoiman suojavarusteita ratsastajille. Valikoimassa on ratsastuskypäriä, ratsastushanskoja ja asusteita, kuten aurinkolaseja. Uvex-tuotteet antavat erinomaisen suojan ratsastaessasi.

51 tuotetta
Osta Uvex at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Uvex edustaa turvallisuutta

Saksalaisen Uvexin laadukkaissa tuotteissa turvallisuus on etusijalla. Kypärät, ratsastushanskat, ajolasit ja aurinkolasit suojaavat ratsastajia ja ohjastajia hevosurheilun vaativissa olosuhteissa. EPS-pinnoitteet ja säädettävät kiinnityshihnat tekevät Uvexin kypäristä turvallisia ja miellyttäviä. Tämän markkinajohtajan tarjoama laaja ratsastuskypärävalikoima takaa, että jokaiselle ratsastajalle löytyy täydellinen ratsastuskypärä. Mallistosta löytyy huippumuodikkaita malleja kristallisomisteilla sekä yksinkertaisia harjoituskypäriä nuoremmille ratsastajille.

Uvex ratsastuskypärät

Uvexin kypärissä on säätöjärjestelmä (IAS 3D), jonka ansiosta ratsastuskypärän saa säädettyä sopivaksi erimuotoisille päille. Pikakiinnitysjärjestelmä (Fast Adapting System eli FAS) pitää kypärän paikoillaan ja suojaa päätä vammoilta. Uvexin kypäristä on saatavilla erilaisia malleja, tyylejä ja värejä, joista jokainen ratsastaja löytää itselleen mieleisen. Voit olla rauhallisin mielin, koska jokainen kypärä on suunniteltu ensisijaisesti turvalliseksi, mutta samalla tyylikkääksi. Näiden kevyiden kypärien hengittävä vuori takaa, ettei kuumimpinakaan päivinä ole mitään syytä jättää laittamatta kypärää päähän. Uvexin kypärien kestävä kuori ei halkea tai vahingoitu iskujen voimasta helposti, mikä takaa mielenrauhan ja turvallisuuden ratsastaessasi.

Uvex ratsastushanskat

Uvexin mallistossa on useita erivärisiä ja erityylisiä hanskoja, joista löytyy sopivat jokaiselle ratsastajalle tai ohjastajalle. Nämä käsineet todellakin istuvat kuin toinen iho ja antavat hyvän tuntuman ohjasotteessa suojaten samalla käsiä hankaumilta. Upeat, kaksiväriset nahkahanskat ovat kansainvälisten ohjastajien tyylikäs valinta, ja ne ovat elegantin ulkonäkönsä lisäksi myös suojaavat ja pehmeät. Hengittävät ja kevyet ratsastushanskat sopivat täydellisesti päivittäiseen ratsastukseen sekä kevyeksi suojaksi tallilla työskentelyyn. Nämä kauniit käsineet ovat helppohoitoiset ja konepestävät sekä mukavat kukkarolle. Ratsastus on miellyttävää myös talvella Thinsulate-vuoratuilla talviratsastushanskoilla, joissa on tekoturkista lisäämässä lämpöä ja tyylikkyyttä.

Uvex aurinkolasit ja ajolasit suojaavat silmiä

Aurinkolasit ja ajolasit suojaavat silmiäsi sekä auringolta että pölyltä. Uvexin suojalasit ovat tyylikkäitä ja kestäviä. Ne on helppo laittaa päähän ja ottaa pois. Lisäksi nämä suojalasit ovat trendikkäitä ja äärimmäisen miellyttäviä käyttää. Linssit on suunniteltu optimaalista näkyvyyttä ajatellen, eivätkä ne aiheuta vääristymiä minkäänlaisella säällä. Uvexin laseissa on erittäin tehokas UV-suoja ja miellyttävät nenätyynyt, jotta voit käyttää niitä mukavasti vaikka koko päivän. Haitalliset auringonsäteet ja heijastukset lumesta tai vedestä heijastuvat pois silmistä, jolloin silmät pysyvät terveinä ja tyylikkäästi suojattuina. Uvexilta löytyy tarpeisiisi sopivia malleja, ja suurin osa kehyksistä onkin helposti säädettävissä, jolloin suojalasit ovat juuri sopivan näköiset ja tuntuiset.

Horze on ylpeä saadessaan tarjota Uvexin tuotteita, jotka antavat ratsastaessa tarvittavaa suojaa.