Horze Cyber Week - Säästä jopa 50%
null
Uvex

Uvex

44 tuotetta
Osta Uvex at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Saksalainen valmistaja Uvex laittaa turvallisuuden etusijalle laadukkaissa tuotteissaan. Kypärät, käsineet, ajolasit ja aurinkolasit pitävät ratsastajat ja ohjastajat suojattuina hevosurheilun vaativissa olosuhteissa. EPS-pinnoitteet ja säädettävät kiinnitysremmit tekevät Uvexin kypäristä turvallisia ja miellyttäviä. Tämän markkinajohtajan tarjoama, laaja ratsastuskypärävalikoima takaa, että jokaiselle ratsastajalle löytyy täydellinen kypärä. Mallistosta löytyy huippumuodikkaita tyylejä kristallikoristeineen, sekä yksinkertaisia harjoituskypäriä nuoremmille ratsastajille.

Uvexin kypärissä on säätöjärjestelmä (IAS 3D), jonka ansiosta kypärien kokoa ja mallia voi säätää mihin tahansa pään muotoon sopivaksi. Pikakiinnitysjärjestelmä (Fast Adapting System eli FAS) pitää kypärän paikoillaan ja suojaa päätä vammoilta. Uvexin kypäristä on saatavilla erilaisia malleja, tyylejä ja värejä, joista jokainen ratsastaja löytää varmasti itselleen sopivan. Voit olla varma, että jokainen kypärä on suunniteltu turvallisuutta ensimmäisenä mielessä pitäen, mutta tehty samalla näyttämään tyylikkäältä. Näiden kevyiden kypärien hengittävän vuori takaa, ettei kuumimpinakaan päivinä ole mitään syytä jättää laittamatta kypärää päähän. Uvexin kypärien kestävä ulkopinta ei halkea tai vahingoitu iskujen voimasta helposti, joten se varmistaa mielenrauhan ja turvallisuuden ratsastaessasi.

Uvexin mallistossa on useita eri värisiä ja -tyylisiä käsineitä, jotka sopivat jokaiselle ratsastajalle tai ohjastajalle. Nämä käsineet todellakin istuvat kuin hansikkaat ja antavat sinun tuntea ohjat käsissäsi, suojaten samalla käsiä hankaumilta. Upeat, kaksiväriset nahkakäsineet ovat kansainvälisten ohjastajien tyylikäs valinta ja takuulla elegantin ulkonäkönsä lisäksi myös suojaavat ja pehmeät. Hengittävät, pestävät ja kevyet käsineet sopivat täydellisesti arkiseen ratsastukseen, sekä kevyeksi suojaksi tallilla työskentelyyn. Nämä edulliset ja kauniit käsineet ovat helppohoitoiset ja konepestävät, sekä kevyet kukkarolle. Jopa talvisin ratsastus on miellyttävää Thinsulate-vuoratuilla käsineillä, joissa on hieman tekoturkista lisäämässä lämpöä ja tyylikkyyttä.

Aurinko- tai ajolasit suojaavat silmiäsi auringolta ja pölyltä. Uvexin erilaiset suojalasit ovat tyylikkäitä ja kestäviä. Ne on helppo laittaa päähän ja ottaa pois. Lisäksi nämä suojalasit ovat trendikkäitä ja äärimmäisen miellyttäviä käyttää. Linssit on suunniteltu optimaalista näkyvyyttä ajatellen, eivätkä ne aiheuta vääristymiä minkäänlaisella säällä. Uvexin laseissa on erittäin tehokas UV-suoja ja miellyttävät nenäpehmusteet, jotta voit käyttää niitä mukavasti vaikka koko päivän. Haitalliset auringonsäteet ja heijastukset lumesta tai vedestä heijastuvat pois silmistäsi, jolloin silmäsi pysyvät terveinä ja suojattuina samalla kun näytät upealta. Uvex tarjoaa mallit, jotka sopivat tarpeisiisi ja suurin osa kehyksistä on helposti säädettävissä, jotta saat muokattua laseista juuri sopivan näköiset ja tuntuiset.

Horze on ylpeä saadessaan tarjota Uvexin tuotteita, jotka sopivat kaikkiin ratsastajan suojaustarpeisiin.