Naisten talviratsastusleggingsit

Naisten talviratsastusleggingsit

Talviratsastusleggingseissä on kaikki samat ominaisuudet kuin tavallisissa ratsastusleggingseissä, mutta ne ovat vuorauksensa ansiosta lämpimämmät. Talviratsastusleggingsit ovat täydelliset ratsastukseen talvella.

13 tuotetta

Osta Naisten talviratsastusleggingsit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Talviratsastusleggingsit - lämpimämpi vaihtoehto kylmään säähän

Talviratsastusleggingsit ovat lämpimät, joten ratsastaminen on mukavaa myös syksyn ja talven kylminä päivinä.

Fleecellä vuoratut talviratsastusleggingsit ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat treenata hevosensa kanssa ympäri vuoden ilman, että tulee kylmä.

Horzella on monia erilaisia malleja ja vuorauksia, joista löytyy sopivat erilaisiin tarpeisiin. Voit valita perinteiset ratsastusleggingsit kevyellä fleecevuorella tai talviratsastusleggingsit paksummalla vuorella.

Talviratsastusleggingsit pitävät lämpimänä rajoittamatta liikkumisvapautta

Nykyiset talviratsastusleggingsit ovat kaikkea muuta kuin kömpelöt, vaivalloiset tai hiihtohousuja muistuttavat. Horzen vuoratut talviratsastusleggingsit ovat joustavat ja kevyet. Ne eivät rajoita liikkumisvapautta tai näytä paksuilta jaloissasi, mutta ne ovat lämpimät myös pakkaspäivinä. Jokaisen ratsastajan vaatekaapista tulisi löytyä talviratsastusleggingsit.

Lopeta talvitauot ja valmistaudu tulevaan kilpailukauteen miellyttävästi ja tyylikkäästi talviratsastusleggingsit päälläsi.

Talviratsastukseen voi valita fleecellä vuoratut talviratsastusleggingsit. Näissä yhdistyvät lämmin vuori ja ratsastusleggingsien mukavuus. Voit valita kokopaikkaiset tai polvipaikkaiset talviratsastusleggingsit. Valittavissa on myös malleja, joissa on kännykkätaskut. Korkea vyötärö suojaa alaselkää ja munuaisia vedolta ja kylmältä, mutta saatavissa on myös matalavyötäröisiä ja normaalivyötäröisiä malleja. Jos aikoo ratsastaa ulkona, kannattaa valita tuulenpitävät ja vedenpitävät, tai vähintään vettähylkivät talviratsastusleggingsit.

Naisten talviratsastusleggingsit voivat olla valmistajasta riippuen monesta eri materiaalista. Ne voivat olla puuvillan ja elastaanin sekoitetta fleecevuorella, ulkopinta voi olla nailonin ja elastaanin sekoitetta ja vuori polyesteriä ja elastaania, tai ulkopinta polyesterin ja elastaanin sekoitetta ja sisäpinta fleeceä. On tärkeää, että materiaali on joustavaa ja mukautuu hyvin ratsastajan liikkeisiin. Materiaalin tulee myös olla hengittävää ja siirtää kosteus pois iholta. Jos ratsastaa ulkona, talviratsastusleggingsien tulee olla tuulenpitävät ja vähintään vettähylkivät. Paikat ovat yleensä silikonipainatetut tai keinonahkaa. Saatavissa on sekä polvipaikkaisia että kokopaikkaisia malleja. Puhdista talviratsastusleggingsit kääntämällä ne nurinpäin ja pesemällä koneessa 30 tai 40 asteessa ilman huuhteluainetta.

Suosituimmat kategoriat