Säästä jopa 50% monista tuotteista
Lasten turvaliivit

Lasten turvaliivit

Jokaisella lapsella on syytä olla turvaliivi suojana ratsastaessaan. Turvaliivi antaa maksimaalisen suojan putoamistilanteessa. Hanki lapsellesi laadukas turvaliivi, joka tuo myös sinulle mielenrauhaa.

8 tuotetta

Osta Lasten turvaliivit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Turvaliivi on ehdoton hankinta jokaiselle nuorelle ratsastajalle

Suojaa lastasi putoamisen ja onnettomuuksien aiheuttamilta vammoilta hankkimalla lasten turvaliivi Horzelta. Lisäpehmusteet ja iskunvaimennus lisäävät lapsen turvallisuutta putoamisen sattuessa. Horzen turvaliivit on valmistettu hengittävästä ja kestävästä materiaalista, ja niissä on pehmustavia sekä suojaavia lisäkerroksia. Joustava ja säädettävä kuorikerros mukautuu ratsastajan liikkeisiin ja suojaa rajoittamatta liikkumisvapautta.

Suojaa ratsastaja iskuja vaimentavalla Horzen turvaliivillä

Säädettävien turvaliivien joustavat paneelit antavat reilusti liikkumavapautta häiritsemättä liikeratoja ratsastaessa. Turvaliivimme vaimentavat iskuja myös pahojen putoamisten tapauksissa ja voivat auttaa lastasi säästymään vammautumisilta. Valitse turvaliivi aktiiviselle ratsastajalle jokaiseen ratsastuksen lajiin. Hengittävä materiaali ja parempi joustavuus tekevät Horzen turvaliiveistä ihanteellisia esimerkiksi esteratsastukseen tai kenttäratsastukseen.

Horzen valikoimassa on lapsille myös mm. Zandona ja Komperdell turvaliivejä.