Osta Lasten turvaliivit netistä edulliseen hintaan | horze.fi
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
Lasten turvaliivit

Lasten turvaliivit

Jokaisella lapsella on syytä olla turvaliivi suojana ratsastaessaan. Kun lapsesi on suojattu turvaliivillä, voit itsekin nauttia mielenrauhasta.
10 tuotetta

Osta Lasten turvaliivit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten turvaliivi on ehdoton hankinta jokaiselle nuorelle ratsastajalle.

Auta lastasi suojautumaan putoamisilta ja onnettomuuksilta hankkimalla turvaliivi Horzelta. Lisäpehmusteet ja iskunvaimennus lisäävät lapsen turvallisuutta putoamisen sattuessa. Voit elää rauhallisin mielin, kun tiedät, että teet parhaasi lapsesi suojaamiseksi ratsastuksen vaaroilta. Horzen turvaliivit on valmistettu hengittävästä ja kestävästä materiaalista ja niissä on lisäkerroksia, jotka pehmustavat ja suojaavat. Joustava ja säädettävä kuorikerros liikkuu ratsastajan mukana ja suojaa mahdollistaen silti liikkumavapauden häiritsemättä ratsastustasi.

Suojaa ratsastaja Horzen turvaliivillä, jossa on iskuja vaimentava täyte ja vaahtomuovipehmusteet.

Säädettävissä olevien turvaliivien joustavat paneelit antavat reilusti liikkumavapautta häiritsemättä liikeratoja ratsastaessa. Turvaliivimme vaimentavat iskuja myös pahojen putoamisten tapauksissa ja voivat auttaa lastasi säästymään vammautumisilta. Valitse turvaliivi aktiiviselle ratsastajalle, joka tarvitsee enemmän suojaa mihin tahansa lajiin. Hengittävä materiaali ja parempi joustavuus tekevät Horzen turvaliiveistä ihanteellisia esimerkiksi este- tai kenttäratsastukseen.