Säästä 30 % kaikista Horze Avalanche loimista*
Säästä nyt

Lasten turvaliivit

Jokaisella lapsella on syytä olla turvaliivi suojana ratsastaessaan. Kun lapsesi on suojattu turvaliivillä, voit itsekin nauttia mielenrauhasta.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Rajaukset:
13 tuotetta

Lasten turvaliivi on ehdoton hankinta jokaiselle nuorelle ratsastajalle.

Auta lastasi suojautumaan putoamisilta ja onnettomuuksilta hankkimalla turvaliivi Horzelta. Lisäpehmusteet ja iskunvaimennus lisäävät lapsen turvallisuutta putoamisen sattuessa. Voit elää rauhallisin mielin, kun tiedät, että teet parhaasi lapsesi suojaamiseksi ratsastuksen vaaroilta. Horzen turvaliivit on valmistettu hengittävästä ja kestävästä materiaalista ja niissä on lisäkerroksia, jotka pehmustavat ja suojaavat. Joustava ja säädettävä kuorikerros liikkuu ratsastajan mukana ja suojaa mahdollistaen silti liikkumavapauden häiritsemättä ratsastustasi.

Suojaa ratsastaja Horzen turvaliivillä, jossa on iskuja vaimentava täyte ja vaahtomuovipehmusteet.

Säädettävissä olevien turvaliivien joustavat paneelit antavat reilusti liikkumavapautta häiritsemättä liikeratoja ratsastaessa. Turvaliivimme vaimentavat iskuja myös pahojen putoamisten tapauksissa ja voivat auttaa lastasi säästymään vammautumisilta. Valitse turvaliivi aktiiviselle ratsastajalle, joka tarvitsee enemmän suojaa mihin tahansa lajiin. Hengittävä materiaali ja parempi joustavuus tekevät Horzen turvaliiveistä ihanteellisia esimerkiksi este- tai kenttäratsastukseen.