Naisten jodhpur ratsastushousut

Naisten jodhpur ratsastushousut

Jodhpur ratsastushousujen lahkeet ovat leveämmät, ja ne on suunniteltu puettavaksi matalien ratsastuskenkien päälle. Nämä rennot ratsastushousut sopivat hyvin yhteen jodhpurien tai tallikenkien kanssa.

29 tuotetta

Osta Naisten jodhpur ratsastushousut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horzen jodhpurhousut ovat miellyttävä valinta rentoon ratsastukseen

Jodhpurhousuissa on leveämmät lahkeet, jotka istuvat täydellisesti jodhpurien tai muiden tallikenkien kanssa rennolla viikonloppuratsastuksella tai silloin, kun haluat arkisemman tyylin. Lahkeiden joustavat jalkalenkit pitävät housut paikoillaan, jotta ne eivät nouse ylös säilyttäen tyylikkään ulkonäön niin maassa kuin satulassakin. Jodhpurhousut antavat tukea ja suojaa ratsastaessasi, mutta eivät häiritse liikkumistasi. Luo käytännöllinen tyyli yhdistämällä nämä tyylikkäät ratsastushousut mieluisten ratsastuskenkiesi kanssa.

Tyylikkäissä Horzen jodhpurhousuissa on paljon upeita yksityiskohtia

Kun et halua pukea ratsastussaappaita tai chapseja rennolle ratsastukselle, valitse mukavat ja tukevat jodhpurhousut. Yhdistä nämä ihanat jodhpurhousut suosikkitallikenkiesi kanssa ja saat äärimmäisen rennon ratsastustyylin. Lahkeiden joustavat jalkalenkit pitävät miellyttävän tuntuiset ja joustavat housut paikoillaan sekä ehkäisevät lahkeiden nousemisesta aiheutuvaa ärsytystä ja hiertymiä.

Suosituimmat kategoriat