Säästä jopa 60 % Horzen, B Vertigon ja monista muista tuotteista!
Säästä nyt
Naisten jodhpur ratsastushousut

Naisten jodhpur ratsastushousut

Jodhpur ratsastushousujen lahkeet ovat leveämmät ja ne on suunniteltu puettavaksi matalien ratsastuskenkien päälle. Nämä rennot ratsastushousut sopivat hyvin yhteen jodhpurien tai tallikenkien kanssa.
15 tuotetta

Horzen jodhpurhousut ovat miellyttävä valinta rentoon ratsastukseen.

Jodhpurhousuissa on leveämmät lahkeet, jotka istuvat täydellisesti jodhpurkenkien tai muiden tallikenkien kanssa rennolla viikonloppuratsastuksella tai silloin kun haluat arkisemman tyylin. Lahkeiden joustavat kuminauhat pitävät housut paikoillaan, jotta ne eivät nouse ylös ja näyttävät pitkiltä ja rennosti laskeutuvilta niin maassa kuin satulassakin. Jodhpurhousut antavat tukea ja suojaa ratsastaessasi, mutta eivät häiritse liikkumistasi. Yhdistä nämä tyylikkäät ratsastushousut lempiratsastuskenkiisi ja saat täydellisen, käytännönläheisen tyylin.

Jodhpurhousut sopivat loistavasti kaikille ratsastajille ja niissä on reilusti Horzen muodikasta tyyliä ja upeita yksityiskohtia.

Kun et halua pukea ratsastussaappaita tai chapseja rennolle ratsastukselle, valitse mukavat ja tukevat jodhpurhousut. Yhdistä nämä ihanat jodhpurhousut suosikkitallikenkiesi kanssa ja saat äärimmäisen rennon ratsastustyylin. Joustavat remmit levenevissä lahkeissa pitävät miellyttävän tuntuiset ja joustavat housut paikoillaan ja ehkäisevät lahkeiden nousemisesta aiheutuvaa ärsytystä ja hiertymiä.

Osta Naisten jodhpur ratsastushousut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Tilaa nyt Naisten jodhpur ratsastushousut osoitteesta horze.fi!