Pika-ale! Säästä 8 % koko tilauksestasi *
Käytä koodia: FLASHSALE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Naisten jodhpur ratsastushousut

Jodhpur ratsastushousujen lahkeet ovat leveämmät ja ne on suunniteltu puettavaksi matalien ratsastuskenkien päälle. Nämä rennot ratsastushousut sopivat hyvin yhteen jodhpurien tai tallikenkien kanssa.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Vyötärö
Paikka
Ominaisuudet
Ominaisuudet Tyhjennä kaikki
Rajaukset:
16 tuotetta

Horzen jodhpurhousut ovat miellyttävä valinta rentoon ratsastukseen.

Jodhpurhousuissa on leveämmät lahkeet, jotka istuvat täydellisesti jodhpurkenkien tai muiden tallikenkien kanssa rennolla viikonloppuratsastuksella tai silloin kun haluat arkisemman tyylin. Lahkeiden joustavat kuminauhat pitävät housut paikoillaan, jotta ne eivät nouse ylös ja näyttävät pitkiltä ja rennosti laskeutuvilta niin maassa kuin satulassakin. Jodhpurhousut antavat tukea ja suojaa ratsastaessasi, mutta eivät häiritse liikkumistasi. Yhdistä nämä tyylikkäät ratsastushousut lempiratsastuskenkiisi ja saat täydellisen, käytännönläheisen tyylin.

Jodhpurhousut sopivat loistavasti kaikille ratsastajille ja niissä on reilusti Horzen muodikasta tyyliä ja upeita yksityiskohtia.

Kun et halua pukea ratsastussaappaita tai chapseja rennolle ratsastukselle, valitse mukavat ja tukevat jodhpurhousut. Yhdistä nämä ihanat jodhpurhousut suosikkitallikenkiesi kanssa ja saat äärimmäisen rennon ratsastustyylin. Joustavat remmit levenevissä lahkeissa pitävät miellyttävän tuntuiset ja joustavat housut paikoillaan ja ehkäisevät lahkeiden nousemisesta aiheutuvaa ärsytystä ja hiertymiä.