Säästä jopa 60 % Horzen, B Vertigon ja monista muista tuotteista!
Säästä nyt
Naisten ratsastushousut polvipaikoilla

Naisten ratsastushousut polvipaikoilla

Polvipaikkaiset ratsastushousut ovat esteratsastajien suosiossa ja ne ovat hyvä valinta kaikkiin ratsastuslajeihin. Tällaiset ratsastushousut päällä on helppo kohottautua satulassa.
25 tuotetta

Polvipaikkaiset ratsastushousut tarjoavat hienovaraista pitoa ja ylellistä tyylikkyyttä.

Horzen polvipaikkaisia ratsastushousuja on saatavilla useissa erilaisissa väreissä jokaisen ratsastajan tarpeisiin. Uudenlaiset, trendikkäät silikonipaikat antavat juuri sopivasti tukea satulassa, jotta pääsette ratsusi kanssa ylittämään suuretkin esteet puhtaasti ja tyylikkäästi. Synteettiset nahkajäljitelmäpaikat tarjoavat hiukan pitoa ja osa malleista myös tukee hieman, sekä näyttää upealta kontrastiväreissä. Kokeile mitä tahansa näistä tyylikkäistä ratsastushousuista päivittäisessä ratsastuksessa tai luodaksesi puhdaslinjaisen ja klassisen tyylin kilpailuissa.

Polvipaikkaiset ratsastushousut sopivat täydellisesti esteratsastukseen tai perusratsastukseen.

Näissä klassisissa ratsastushousuissa on yksinkertaiset, joko uudenlaisesta silikonista tai perinteisestä synteettisestä nahkajäljitelmästä valmistetut polvipaikat, jotka auttavat sinua nousemaan satulasta kevyesti. Esteratsastajat rakastavat useita erilaisia tyylejä ja värejä, joita nämä muodikkaat yleisratsastushousut tarjoavat. Valitse mielesi mukaan joko matala, normaali tai korkea vyötärö saadaksesi täydellisen miellyttävän istuvuuden. Osassa näistä kauniista ratsastushousuista on lisäyksityiskohtina tyylikkäitä ompeleita tai kristallikoristeita.

Osta Naisten ratsastushousut polvipaikoilla osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Tilaa nyt Naisten ratsastushousut polvipaikoilla osoitteesta horze.fi!