Säästä jopa 50% monista tuotteista
Hevosen rehut

Hevosen rehut

Hevosen rehuja, kuten pellettejä, viljatuotteita ja heinää on saatavilla useissa erilaisissa muodoissa. Hevosten lisäravinteet ovat käytännöllinen apu, kun halutaan edistää hevosen terveyttä tai ehkäistä erilaisia terveysongelmia.
224 tuotetta

Osta Hevosen rehut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosen ruokinta on tärkeä päätös ja me tarjoamme oikeanlaisen vaihtoehdon kaikille tallisi hevosille.

Hevosille on saatavilla rehuja monenlaisissa muodoissa, kuten pelletteinä, myslinä, jyvinä ja muunlaisina rehusekoituksina. Jyviä ja heinää tulisi syöttää hevoselle sen ravitsemukselliset tarpeet huomioiden. Ikä, koko, sukupuoli ja liikunnan määrä tulee ottaa huolellisesti huomioon, kun valitset oikeanlaista rehua hevosellesi. Tammoilla ja varsoilla on erilaiset tarpeet kuin suoritushevosilla ja rehua valitessa onkin syytä kiinnittää tarkasti huomiota niiden ainesosiin ja proteiinisisältöön. Horzen laaja rehuvalikoima takaa, että löydät rehun, joka kohtaa hevosesi ravitsemukselliset tarpeet ja hevosesi saa kaiken tarvitsemansa ravinnon.

Hevosten täydennysrehujen avulla voit parantaa hevosesi ravitsemusta, sekä hoitaa ja ehkäistä erilaisia vaivoja.

Hevosten täydennysrehuja on saatavilla useissa erilaisissa muodoissa ja koostumuksissa. Valitse kavioden kuntoa ylläpitävä täydennysrehu, johon on lisätty biotiinia. Varsoille ja tammoille tarkoitetut täydennysrehut tarjoavat välttämättömiä ravintoaineita tukemaan kasvua elämän ensimmäisten vaiheiden aikana. Ikääntyvä hevonen voi hyötyä nivelten terveyttä tukevista aineista, kuten MSM- ja glukosamiinipohjaisista vitamiineista, jotka auttavat vanhenevan hevosen oloa pysymään miellyttävänä ja vetreänä työskentelemään vanhemmallakin iällä. Ihon hoitoon suunnitellut täydennysrehut voivat lievittää ärsytystä ja ylläpitää karvapeitteen kiiltoa ja pehmeyttä. Kilpahevoset hyötyvät tietysti lisäravinteista, jotka parantavat niiden energiatasoa ja suorituskykyä. On tärkeää olla huolellinen valitessaan hevoselleen sopivia täydennysrehuja ja usein onkin parasta kysyä neuvoa eläinlääkäriltä, jotta löydät hevosellesi parhaat mahdolliset ravintolisät, jotka tuottavat halutun tuloksen.