Osta 3 tuotetta tai enemmän
Hevosen karvanhoito, ihonhoito & hännän hoito

Hevosen karvanhoito, ihonhoito & hännän hoito

Hevosten jouhien ja karvapeitteen hoitotuotteet ylläpitävät kosteustasapainoa puhdistaen samalla hevosesi karvapeitteen, hännän, sekä harjan. Kun hevosen pesu on välttämätöntä, karvanhoitotuotteet auttavat säilyttämään optimaalisen kosteustasapainon.
191 tuotetta

Osta Hevosen karvanhoito, ihonhoito & hännän hoito osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten karvanhoitotuotteet antavat kiiltoa ja hehkua häntään ja harjaan.

Kun hoidat hevosesi jouhia oikein, se kantaa pitkälle ja hevosesi voi esiintyä upeimmillaan niin kilpailuissa, kuin talliympäristössäkin. Käytä puhdistus- ja hoitotuotteita tasapainoisessa suhteessa ja hevosesi karvapeite pysyy puhtaana säilyttäen kuitenkin luonnolliset öljynsä. Oikeanlainen pesu ja hoitotuotteiden käyttö ylläpitää karvapeitteen ja ihon kuntoa sekä tekee hevosestasi raikkaan näköisen ja tuntuisen. Miellyttävä shampoo poistaa lian ja pölyn sekä lisää karvapeitteeseen kiiltoa ja pehmeyttä. Hännän- ja harjanhoitotuotteiden käyttö on toinen hyvä keino ylläpitää jouhien ylellistä ulkonäköä ja pehmeyttä. Selvitysaineen avulla pitkät häntäjouhet pysyvät takkuuntumattomina ja katkeilemattomina.

Kirkas ja kiiltävä karvapeite on merkki terveestä hevosesta ja oikeanlaisella ruokinnalla sekä karvapeitteen huollolla hevosestasi tulee tähti.

Suihkutettava kiillotusaine antaa hehkua jättämättä karvapeitettä tahmeaksi tai öljyiseksi ja tekee hevosestasi silkkisen sileän. Miellyttävä ja puhdas karvapeite ehkäisee hevostasi hankaamasta ihoaan, sillä sen ansiosta hevosesi ei ole altis ihon kuivumiselle ja kutinalle. Kun sinun ei tarvitse pestä hevostasi jatkuvasti, karvapeitteen ja ihon tasapaino säilyy optimaalisena ja tuottaa etua sinulle ja hevosellesi. Sitronellapohjaiset tuotteet raikastavat hevostasi ja niiden tuoksu pitää myös hyönteiset loitolla. Hevosen karvapeitteen huolto maksaa itsensä takaisin ja hevosesi näyttää ja tuntuu terveeltä ja onnelliselta.

Suosituimmat kategoriat