Kavionhoito

Kavionhoito

Kaviokoukut, kavioöljy ja muut kavionhoitotuotteet - kuten kaviolakka ja kavionhoitoaine - pitävät hevosesi kaviot terveinä, puhtaina ja siisteinä.
95 tuotetta

Osta Kavionhoito osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kaviokoukut auttavat pitämään kaviot puhtaina ja ongelmattomina.

Kunnollinen kavioiden hoito on jokaisen hevosenomistajan välttämätön tehtävä ja ensimmäinen askel kavioiden terveyden ylläpitoon on huolehtia niiden puhdistamisesta. Kaviokoukku on syytä pitää aina käsien ulottuvilla päivittäistä puhdistusta varten. Suojaa hevosesi kavioita sairauksilta ja puhdista lika, muta, kivet ja muut roskat kavioista. Kaviokoukku mahtuu kätevästi taskuun ja toimii hätäapuna vaikkapa vaelluksella tai mukana trailerimatkoilla. Kunnolliseen harjapakkiin kuuluu myös vähintään yksi kaviokoukku, jonka harjapää auttaa pitämään kaviot puhtaina. Kun huolehdit hevosesi kavioista, se pysyy onnellisena ja terveenä pidempään.

Horzen kavionhoitotuotteista löydät kaviokoukut ja paljon muuta.

Koska päivittäinen kavioiden hoito on ehdottoman tärkeää, päivittäisiin rutiineihin kannattaa lisätä kavioiden huolellinen puhdistus ja suojaaminen. Kosteuta hevosesi kaviot ja ehkäise niiden halkeilua ja kuivumista levittämällä kavioöljyä suurella ja pehmeällä harjalla kavion seinämiin ja pohjaan. Erityisesti sinun hevosellesi sopivien, oikeanlaisten hoitotuotteiden avulla kavioiden optimaalinen kosteustasapaino ja terveys pysyy hyvänä. Vanha sanonta ""Ei kavioita, ei hevosta"" pitää edelleen paikkansa, kuten aina ennenkin. Hevosesi terveys on riippuvainen kunnollisesta kavioiden hoidosta, puhdistuksesta ja kosteutuksesta, sekä tietenkin loppujen lopuksi siitä, että asiansa osaava kengittäjä käy säännöllisesti huolehtimassa kavioiden kunnosta.

Suosituimmat kategoriat