Pika-ale! Säästä 8 % koko tilauksestasi *
Käytä koodia: FLASHSALE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Hevosten makupalat

Hevosten makupalojen valikoimassa on tarjolla useita herkullisia makuja suosikkiratsusi hemmotteluun. Hevosten makupalat sopivat erinomaisesti vaikkapa koulutuspalkkioiksi.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Rajaukset:
21 tuotetta

Hevosten makupalat ovat täydellisiä palkkioita hyvin tehdystä työstä.

Tarjoa ratsullesi herkullinen makupala hyvin menneen ratsastuksen jälkeen tai anna herkku palkkiona hyvästä käytöksestä. Säilytä herkulliset hevoskarkit varustelaatikossasi ja osoita eläimellesi rakkautta ja arvostusta niiden välityksellä. Porkkanat ovat hyviä makupaloja tuoreina, mutta pidempään säilyttäessä ne homehtuvat ja pehmenevät. Hevosten makupalat on valmistettu luonnollisista ainesosista ja ne pysyvät tuoreina, kunhan säilytät ne oikein. Herkulliset maut, kuten omena, porkkana tai melassi takaavat erityisen maukkaan herkkupalan nelijalkaiselle ystävällesi.

Hevosten makupaloja voidaan käyttää koulutuksessa ja niitä on helppo säilyttää.

Hevosten makupalat sopivat täydellisesti koulutukseen, sillä niistä on saatavilla useita erilaisia makuja ja kokonsa puolesta niitä on helppo säilyttää lähelläsi, jotta voit palkita hevosesi välittömästi. Hyvästä käytöksestä palkitseminen pienellä herkulla vahvistaa käytöstä ja toimii positiivisena vahvisteena koulutuksessa. Syötäthän kuitenkin herkkuja ja makupaloja kohtuudella ja vältät hemmottelemasta hevostasi liikaa. Hevosten karkkeja on saatavilla useita eri makuisia, kuten omena, porkkana, kaneli, minttu ja jopa mansikka. Suurin osa herkuista on valmistettu luonnollisista ja orgaanisista ainesosista, joten voit syöttää niitä rauhallisin mielin tietäessäsi, että tarjoat hevosellesi vain parasta.