Horze Cyber Week - Säästä jopa 50%
Hevosten makupalat

Hevosten makupalat

Hevosten makupalojen valikoimassa on tarjolla useita herkullisia makuja suosikkiratsusi hemmotteluun. Hevosten makupalat sopivat erinomaisesti vaikkapa koulutuspalkkioiksi.
18 tuotetta

Osta Hevosten makupalat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten makupalat ovat täydellisiä palkkioita hyvin tehdystä työstä.

Tarjoa ratsullesi herkullinen makupala hyvin menneen ratsastuksen jälkeen tai anna herkku palkkiona hyvästä käytöksestä. Säilytä herkulliset hevoskarkit varustelaatikossasi ja osoita eläimellesi rakkautta ja arvostusta niiden välityksellä. Porkkanat ovat hyviä makupaloja tuoreina, mutta pidempään säilyttäessä ne homehtuvat ja pehmenevät. Hevosten makupalat on valmistettu luonnollisista ainesosista ja ne pysyvät tuoreina, kunhan säilytät ne oikein. Herkulliset maut, kuten omena, porkkana tai melassi takaavat erityisen maukkaan herkkupalan nelijalkaiselle ystävällesi.

Hevosten makupaloja voidaan käyttää koulutuksessa ja niitä on helppo säilyttää.

Hevosten makupalat sopivat täydellisesti koulutukseen, sillä niistä on saatavilla useita erilaisia makuja ja kokonsa puolesta niitä on helppo säilyttää lähelläsi, jotta voit palkita hevosesi välittömästi. Hyvästä käytöksestä palkitseminen pienellä herkulla vahvistaa käytöstä ja toimii positiivisena vahvisteena koulutuksessa. Syötäthän kuitenkin herkkuja ja makupaloja kohtuudella ja vältät hemmottelemasta hevostasi liikaa. Hevosten karkkeja on saatavilla useita eri makuisia, kuten omena, porkkana, kaneli, minttu ja jopa mansikka. Suurin osa herkuista on valmistettu luonnollisista ja orgaanisista ainesosista, joten voit syöttää niitä rauhallisin mielin tietäessäsi, että tarjoat hevosellesi vain parasta.