Hevosten makupalat

Hevosten makupalat

Hevosten makupalojen valikoimassa on tarjolla useita herkullisia makuja. Hevosten makupalat sopivat erinomaisesti treeniavuksi tai koulutuspalkkioksi.

29 tuotetta

Osta Hevosten makupalat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten makupalat ovat täydellisiä palkkioita hyvin tehdystä työstä

Tarjoa ratsullesi herkullinen makupala hyvin menneen ratsastuksen jälkeen tai palkkioksi hyvästä käytöksestä. Säilytä herkullisia hevoskarkkeja varustekaapissa ja osoita hevoselle rakkautta ja arvostusta niiden välityksellä. Porkkanat ovat hyviä makupaloja tuoreina, mutta pidempään säilyttäessä ne homehtuvat ja pehmenevät. Hevosten makupalat on valmistettu luonnollisista ainesosista ja ne pysyvät tuoreina oikein säilytettyinä. Herkulliset maut, kuten omena, porkkana ja melassi, takaavat erityisen maukkaan herkkupalan nelijalkaiselle ystävällesi.

Helposti säilytettäviä hevosten makupaloja voi käyttää apuna koulutuksessa

Hevosten makupalat sopivat täydellisesti koulutukseen, ja niitä on saatavilla useita erilaisia makuja ja käteviä kokoja. Hyvästä käytöksestä palkitseminen pienellä herkulla vahvistaa käytöstä ja toimii positiivisena treenivälineenä koulutuksessa. Muista kohtuullisuus herkkujen ja makupalojen suhteen ja vältä hemmottelemasta hevostasi liikaa. Hevosten karkkeja on saatavilla useita eri makuja, kuten omena, porkkana, kaneli, minttu ja jopa mansikka. Suurin osa herkuista on valmistettu luonnollisista ja orgaanisista ainesosista, joten niitä voi antaa hevoselle rauhallisin mielin tietäen, että tarjoaa hevoselle vain parasta.

Suosituimmat kategoriat