Nahkariimut

Nahkariimut

Nahkariimu on tyylikäs ja näyttävä vaihtoehto tavalliselle talliriimulle.

27 tuotetta

Osta Nahkariimut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Nahkariimu on tyylikäs hevosesi päässä

Horzen nahkariimu on näyttävä ja tyylikäs vaihtoehto tavalliselle riimulle, ja se sopii sekä erityisiin tilanteisiin että arkikäyttöön.

Näitä tyylikkäitä riimuja on saatavissa ruskean eri sävyissä sekä kiiltonahkaisena hillityillä ja tyyliin sopivilla metalliosilla.

Kun haluat modernin, katseet vangitsevan tyylin, voit valita upean riimun kristallisomisteilla.

Yksivärinen, koristeellinen, vuorattu tai ilman vuorausta, leveillä tai kapeilla hiihnoilla - nahkariimujen mallistostamme löytyy jokaiselle jotakin.

Nahkariimu lisää hevosesi tyylikkyyttä ja on ylellisemmän näköinen kuin tavallinen riimu. Hillitty nahkariimu ruskean tai mustan sävyissä kristallisomisteilla tai niiteillä on täydellinen silloin, kun ulkonäkö on tärkeää.

Nahka on myös helppohoitoista, koska sen voi puhdistaa nopeasti ja huoltaa nahan hoitoaineella.

Jotta nahkariimusi säilyttäisi upean ulkonäkönsä pitkän aikaa nahan haurastumatta, on tärkeää puhdistaa se säännöllisesti. Tähän voi käyttää samaa nahkasaippuaa ja nahan hoitoainetta kuin käytät satulan ja suitsien hoitoon.

Levitä nahkasaippuaa pehmeällä, kevyesti kostutetulla sienellä ja puhdista riimu huolellisesti. Levitä sen jälkeen kuivalle, puhtaalle nahalle nahan hoitoainetta ja hiero hellävaraisesti.

Suosituimmat kategoriat