Lasten ratsastushousut

Lasten ratsastushousut

Tutustu laajaan valikoimaamme lasten ratsastushousuja. Meiltä löydät paljon erilaisia malleja ja värejä sekä tytöille että pojille. Laadukkaat ratsastushousumme ovat miellyttäviä, tyylikkäitä ja hauskoja. Ne antavat lapsille täydellisen tuen satulassa. 

47 tuotetta

Osta Lasten ratsastushousut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Oikeat ratsastushousut jokaiselle lapselle

Hyvät lasten ratsastushousut istuvat täydellisesti ja takaavat hyvän pidon satulassa. Ne muodostavat yhdessä ratsastuskypärän ja ratsastusjalkineiden kanssa ratsastusasun perustan. Sopivat ratsastushousut jalassaan lapsesi on valmis ratsastukseen, talliaskareisiin ja kilpailuihin.


Sopivien ratsastushousujen valitseminen lapselle

Koska jokainen lapsi on erilainen, Horze tarjoaa erilaisia lasten ratsastushousuja eri tarpeisiin:

  • Kokopaikkaiset ratsastushousut tukevat ja antavat hyvän pidon satulassa.
  • Polvipaikkaiset ratsastushousut antavat enemmän liikkumisvapautta.
  • Topparatsastushousut ja talviratsastushousut lämmittävät kylmällä säällä.
  • Jodhpur-ratsastushousujen leveämmät lahkeet ovat miellyttävät.

Lasten ratsastushousut: laatua ja tyyliä

Lasten ratsastushousuvalikoimastamme löytyy monenlaisia ja jokaiselle kukkarolle sopivia malleja. Meiltä löydät huippulaadukkaat merkit, kuten Pfiff, Harry's Horse, Imperial Riding ja monet muut. Tarjolla on muodikkaita malleja, paljon raikkaita värejä sekä myös denim- eli farkkuratsastushousuja.

Tutustu laajaan valikoimaamme tyttöjen ja poikien ratsastushousuja ja totea itse.
 

Jos lapsesi pitää ratsastamisesta ja haluaa tehdä sitä säännöllisesti, hänen tulisi saada ratsastushousut. Niissä ei ole epämiellyttäviä saumoja, ja ne istuvat hyvin vartalon muotoon. Se ehkäisee hiertymiä ja epämukavuutta, jota tavallisilla housuilla ratsastaminen aiheuttaa.

Voit valita lasten johdpur-ratsastushousut nahkaisilla kokopaikoilla tai polvipaikkaiset housut. Nahkapaikat takaavat paremman pidon ja vakauden satulassa.

Lasten kokopaikkaiset ratsastushousut ovat huomattavasti kalliimmat kuin polvipaikkaiset ratsastushousut. Hyvä vaihtoehto ovat myös lapsen mukana kasvavat ratsastushousut. Niissä on joustava, säädettävä vyötärönauha ja säädettävä lahkeen pituus. Lahkeita voi taittaa enemmän tai vähemmän ja kiinnittää tarralla tai napeilla.

Suosituimmat kategoriat