Terapia & palautuminen

Terapia & palautuminen

Polvi- ja selkätuet auttavat sinua ratsastamaan parhaasi mukaan myös palautuessasi vammoista, sekä auttavat lievittämään kroonisia kipuja. Tue selkääsi ja polviasi Horzen aktiivisille ratsastajille suunniteltujen tukien avulla.
16 tuotetta

Osta Terapia & palautuminen osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Polvituet voivat olla hyödyllinen apu aktiivisille ratsastajille.

Anna polvillesi hieman tukea, helpota kipua ja lisää joustavuutta ja liikkumavapautta ratsastukseesi. Polvituet lisäävät turvallisuutta satulassa vammoista toipuville ratsastajille, jotka tarvitsevat hieman enemmän tukea. Auta kipeää polvea paranemaan ja ehkäise vammoja uusiutumasta käyttämällä joustavaa neopreenitukea ratsastaessasi. Hengittävä materiaali sopii täydellisesti ratsastukseen kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

Selkätuet voivat olla hyödyllinen tuki satulassa aktiivisille ratsastajille.

Kaikenlaiset ratsastajat voivat toisinaan hyötyä selkään kohdistetusta lisätuesta ja Horzen selkätuki on silloin hyvä vaihtoehto. Kun olet toipumassa vammasta tai haluat ehkäistä kipua, selkätuki voi olla ratkaisu miellyttävän ratsastuksen kannalta. Selkätuet voivat oikein käytettyinä lisätä turvallisuuttasi ja mukavuuttasi satulassa. Selkätuen tulisi istua hyvin, eikä se saisi rajoittaa liikkumavapauttasi tai joustavuuttasi, jotta voit ratsastaa turvallisesti. Hengittävät materiaalit ja runsas jousto lisäävät selkätuen etuja tekemättä siitä kuitenkaan liian paksua.

Suosituimmat kategoriat