Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Koulusatulahuovat

Koulusatulahuovat

Koulusatulahuovat ovat klassisen tyylikkäitä ja hienostuneita. Ne on suunniteltu ja muotoiltu käytettäviksi erityisesti koulusatulan kanssa.
148 tuotetta

Osta Koulusatulahuovat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Satulahuopien valikoimasta löytyy tavoitteellisille kouluratsastajille lukemattomia erilaisia vaihtoehtoja.

Kouluhuovat on suunniteltu istumaan täydellisesti perinteisen koulusatulan alle ja niiden klassinen, hienostunut neliömalli näyttää aina tyylikkäältä. Koulusatulahuovat on suunniteltu erityisesti koulusatuloiden kanssa käytettäviksi ja ne on muotoiltu täydellisesti sopiviksi. Korkeamman säkätilan ansiosta satulahuopa asettuu mukavasti, säilyttää muotonsa ja antaa tukea.

Kouluhuovat ovat elegantti lisä hevosesi vaatekaappiin.

Valitse näyttävä ja hienostunut kouluhuopa, jota reunustavat koristenauhat tai tereet. Jotkut kouluhuovat on somistettu satiininyörillä, letitetyllä nauhalla tai värikkäällä tereellä. Jokaiselle ratsastajalle löytyy sopiva väriyhdistelmä. Tikkaus tuo kouluhuopiin lisää pehmeyttä ja niiden kosteutta siirtävä kangas pitää hevosesi olon viileänä ja miellyttävänä. Vastinhihnoihin ja satulavyöhön kiinnitettävät tarralenkit pitävät nämä laadukkaat kouluhuovat paikoillaa luisumatta. Horze tarjoaa useita satulahuopavaihtoehtoja sekä kilpailuihin, valmennuksiin, että arkikäyttöön.