Harry's Horse

Harry's Horse

117 tuotetta
Osta Harry's Horse at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

"Harry’s Horse on täydellinen lisä Horzen hienojen brändien joukkoon. Tämä täydellinen valikoima sisältää kaiken, mitä hevonen ja ratsastaja tarvitsevat ja se on levinnyt Alankomaista maailmanlaajuiseksi. Tämä kansainvälinen hevos- ja ratsastusvarusteiden valmistaja suunnittelee ja tuottaa kaiken, mitä sinä ja hevosesi tarvitsette – A:sta Ö:hön!

Harry’s Horsen loimivalikoiman Thor-malliston kulmakiviä ovat katseita kääntävät ja kestävät materiaalit, jotka sietävät kurjimpiakin säitä näyttäen aina yhtä upeilta. Harry's Horsen tuotteiden mallit sopivat erinomaisesti yhteen Horzen tuotteiden kanssa, joten voit yhdistellä ja täydentää omia ja hevosesi talvivarusteita helposti. Sadeloimissa, kuten Stretch Limo-mallissa on runsaasti liikkumavapautta tarjoavat, korkeat lapalaskokset, korkea kaulaosa, sekä erinomaisesti vettä pitävä pintakangas.

Harry's Horselta löydät laajan valikoiman kuolaimia lajiin kuin lajiin – yksinkertaisista Full Cheek-malleista upeisiin kankikuolaimiin ja bridongeihin, jotka sopivat korkeamman tason kouluratsastukseen.

Harry’s Horsen ohjat täydentävät suitsesi ja valikoimasta löydät esimerkiksi klassiset, letitetyt hunter-ohjat tai kumiohjat, jotka pysyvät tiiviisti kädessäsi hurjemmassakin kenttäratsastuksessa. Kristallisomisteiset suitset, kuten kilpasuitset meksikolaisella turpahihnalla, sekä kestävillä kangasohjilla sopivat erinomaisesti ratsastajalle, joka haluaa kohottaa treenimotivaatiotaan ripauksella kaunista kimallusta.

Harry’s Horsen suojat ja pintelit auttavat suojaamaan ja tukemaan hevosesi jalkoja kaikenlaisissa olosuhteissa. Käytä este- tai koulusuojia suojaamaan hevosesi jalkoja treenien aikana. Neopreenivuoratut ja iskuja vaimentavat Elite-R-tendon jännesuojat hellivät hevosesi jalkoja ja suojaavat iskuilta hyppäämisen tai raskaan treenin aikana. Pikakiinnitysremmien ansiosta suojat on helppo pukea ja ergonominen muotoilu takaa, että suojat pysyvät paikoillaan, sekä tukevat hevosesi jalkoja antaen hevosesi suorittaa tehtävänsä rauhassa ja parhaansa mukaan. Kun haluat suojata hevosesi jalat kuljetusten aikana, kokeile Harry’s Horsen kuljetussuojia, kuten HI-Fit -mallia. Nämä kuljetussuojat on valmistettu kulutusta kestävästä ripstop-materiaalista ja vuorattu paksulla toppauksella, joka tukee mukavasti jalkoja matkan aikana. Leveät ja helppokäyttöiset tarrakiinnitykset tekevät suojien pukemisesta helppoa matkaan lähtiessänne ja riisumisesta nopeaa määränpäähän saapuessanne.

Harry’s Horsen ratsastusvarustevalikoima on yhtä laaja, kuin hevosvarusteidenkin. Valitse kaikki, mitä tarvitset vaatekaappiisi ja keskity ratsastamaan niin hyvin kuin osaat. Käsineet, kuten pehmeästä vuohennahasta valmistetut Excellence-sarjan ratsastuskäsineet ovat äärimmäisen laadukkaita, auttavat sinua pitämään ohjat tiiviisti käsissäsi ja ylläpitämään huoliteltua ja viimeisteltyä kilpailutyyliä. Harry's Horsen ratsastushousut ovat kiva lisä Horzen valikoimaan ja niistä on saatavilla useita erilaisia malleja ja värejä, kuten esimerkiksi Leighton-ratsastushousut, joissa on hauska koristenauha lahkeiden ulkosyrjällä, sekä mukavat lahkeensuut. Kontrastivärien ansiosta ratsastushousuja on helppo yhdistellä suosikkipaitojesi tai -takkiesi kanssa. Kevyet Festoon-ratsastushousut sopivat erinomaisesti kesäkäyttöön ja niiden miellyttävät, synteettisestä nahasta valmistetut kokopaikat täydentävät klassisen kouluratsastustyylin. Harry's Horselta löydät runsaasti vaihtoehtoja jokaiselle harrastajalle kilparatsastajista tuntiratsastajiin.

Ratsastussaappaat ovat jokaisen ratsastajan ”must-have” ja oikeanlaisten saappaiden valinta on äärimmäise tärkeää. Lasten London-mallissa on perinteiset estemallin nauhat, sekä takana käytännöllinen ja pukemista helpottava vetoketju. Elite Cognac-saappaiden tyyli on elegantti ja modernin hienostunut, sekä materiaali ylellisen pehmeää ja laadukasta nahkaa. Näissä ylellisissä saappaissa on huolelliset tikkaukset ja niiden valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin, mikä viehättää myös vaativampia ratsastajia.

Harry's Horsen valikoimasta löydät myös päivittäiseen arkeen kuuluvat tavarat harjoista ensiapupakkauksiin ja kärpäsmaskeihin – ja ne on valmistettu yhtä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti, kuin Horzenkin tuotteilta voit odottaa.

Horze on ylpeä saadessaan laajentaa hevos- ja ratsastustarvikevalikoimaansa Harry’s Horsen upeilla tuotteilla.