Naisten sadehousut

Naisten sadehousut

7 tuotetta
Horze Billie naisten PU sadehousut

Horze Billie naisten PU sadehousut

54,95 €
(9)
Horze Camo Luminox heijastava naisten hame Horze Camo Luminox heijastava naisten hame

Horze Camo Luminox heijastava naisten hame

54,95 €
(2)
Rainlegs sadehousut

Rainlegs sadehousut

34,95 €
(36)
Rainlegs Reflective jalkasuojus

Rainlegs Reflective jalkasuojus

37,50 €
(4)
Mountain Horse Cover Tech suojahousut, MH Grip-polvipaikoilla FS
jopa -20% (OVH)

Mountain Horse Cover Tech suojahousut, MH Grip-polvipaikoilla FS

Alk. 79,20 €
OVH: 99,00 €
Saatavilla heti
LeMieux vedenpitävät ratsastushousut

LeMieux vedenpitävät ratsastushousut

Alk. 139,93 €
OVH: 153,95 €
Jacson Majken Women's Stable Rain Pants Jacson Majken Women's Stable Rain Pants

Jacson Majken Women's Stable Rain Pants

Alk. 89,95 €
OVH: 114,90 €

Osta Naisten sadehousut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Vedenpitävät ratsastushousut suojaavat sateelta ympäri vuoden

Useimmille ratsastajille on tuttua tulla sateen yllättämäksi. Syksyllä ja keväällä yllättävät kuurot tai jatkuva sade voivat haitata pahasti treeniä. Horzen vedenpitävät ja tuulenpitävät ratsastushousut päälläsi sinun ei tarvitse enää huolestua sääennusteista.

Riippumatta yksilöllisistä vaatimuksistasi löydät Horzelta täydelliset sadehousut ratsastukseen, jotka pitävät sinut tyylikkäästi kuivana. Tuulenpitävät ja vedenpitävät ratsastushousut kokopaikoilla ovat hyvät sekä maastossa että treenatessa hengittävien ominaisuuksiensa ansiosta. Niissä on myös isot taskut, joissa arvotavarat pysyvät kuivina. Tallitöitä tehdessä mutakaan ei haittaa. Leveiden lahkeiden ansiosta jalkaan voi vetää tallikengät tai jopa kumisaappaat.

Sadehousuja jokaiseen makuun - suojaa sateelta ja tuulelta

Vedenpitävien ratsastushousujen lisäksi valikoimassamme on ratsastushousujen tai ratsastusleggingsien päälle vedettäviä tuulenpitäviä ja vedenpitäviä chapseja ja sadehousuja, jotka pitävät sinut kuivana kaikissa oloissa. Laajasta valikoimasta voit valita mieleisesi mallin ja värin pysyäksesi kuivana sekä lämpimänä säästä riippumatta.

Useimmat sadehousut on valmistettu sileästä materiaalista. Se hylkii siis hyvin vettä ja likaa, mutta ei ole ihanteellista ratsastukseen. Tällaiset sadehousut päälläsi luisut helposti eteen- ja taaksepäin satulassa. Tästä syystä vedenpitävissä ratsastushousuissa on paikat. Ne voivat olla joko polvipaikat, ¾-paikat tai kokopaikat. Paikat auttavat sinua pysymään hyvässä istunnassa ja turvallisesti satulassa. Paikat on yleensä valmistettu polyesteristä. Se on käytännöllistä, koska silloin housut voi pestä vaivattomasti koneessa 30 asteen pesuohjelmalla. Talvella vedenpitävien ratsastushousujen sijasta voi käyttää topparatsastushousuja. Muiden vuodenaikojen varalle suosittelemme hankkimaan kevyestä materiaalista valmistetut, vedenpitävät ratsastushousut.

Täysin vedenpitävien, ei vain vettähylkivien, ratsastushousujen löytäminen ei ole helppoa. Ongelma on siinä, että housujen pitäisi olla samanaikaisesti sekä hengittävät että vedenpitävät. Nämä kaksi ominaisuutta on vaikea yhdistää, mutta pidemmällä aikavälillä hengittävyys on yhtä tärkeää kuin vedenpitävyys. Siksi useimmat ratsastushousut, mukaan luettuna vedenpitävät ratsastushousut, ovat vettähylkiviä, eivät täysin vedenpitäviä. Decathlon mainostaa vuodesta 2017 saatavilla olleita ”Kipwarm” talviratsastushousujaan vedenpitäviksi. Niissä on fleecevuori ja hengittävällä kalvolla vedenpitäväksi saatu pintamateriaali. Näiden housujen saumat eivät kuitenkaan ole teipatut, joten vesi pääsee housuista läpi. Pikeurilla on myös vedenpitävät ratsastushousut. Polvimittaiset housut vedetään ratsastushousujen päälle. Nämä ovat polyesterin ja elastaanin sekoitteesta valmistetut kesäratsastushousut.

Suosituimmat kategoriat