Naisten sadehousut

Naisten sadehousut

Vedenpitävät ratsastushousut tai sadehousut ovat kätevät lisä ratsastusvaatekaappiin. Naisten sadehousut suojaavat sinua sateelta ja kosteudelta, jolloin voit nauttia ratsastuksesta ja treenata säästä riippumatta.

10 tuotetta
Horze Billie naisten PU sadehousut
OVH -25%

Horze

Billie naisten PU sadehousut

41,21 €
OVH: 54,95 €
(9)
Rainlegs sadehousut
jopa -30% (OVH)

Rainlegs

sadehousut

Alk. 25,86 €
OVH: 36,95 €
(36)
Horze Camo Luminox heijastava naisten hame
OVH -25%

Horze

Camo Luminox heijastava naisten hame

37,46 €
OVH: 49,95 €
(2)
LeMieux vedenpitävät ratsastushousut
OVH -15%

LeMieux

vedenpitävät ratsastushousut

130,86 €
OVH: 153,95 €
Rainlegs Reflective jalkasuojus

Rainlegs

Reflective jalkasuojus

39,95 €
(4)
Weatherbeeta Rayne Women's Waterproof Overtrousers Weatherbeeta Rayne Women's Waterproof Overtrousers
OVH -20%
Uusi

Weatherbeeta

Rayne Women's Waterproof Overtrousers

100,00 €
OVH: 125,00 €
Rainlegs Arctic sadehousut

Rainlegs

Arctic sadehousut

42,95 €
(2)
Finntack Pro Seattle -sadehousut

Finntack

Pro Seattle -sadehousut

109,00 €
Mountain Horse Crest 3-L tekniset housut
OVH -20%

Mountain Horse

Crest 3-L tekniset housut

159,20 €
OVH: 199,00 €
Saatavilla heti
Mountain Horse Cover Tech suojahousut, MH Grip-polvipaikoilla FS
OVH -20%

Mountain Horse

Cover Tech suojahousut, MH Grip-polvipaikoilla FS

79,20 €
OVH: 99,00 €
Saatavilla heti

Osta Naisten sadehousut osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Vedenpitävät ratsastushousut suojaavat sateelta ympäri vuoden

Useimmille ratsastajille on tuttua tulla sateen yllättämäksi. Syksyllä ja keväällä yllättävät kuurot tai jatkuva sade voivat haitata pahasti treeniä. Horzen vedenpitävät ja tuulenpitävät ratsastushousut päälläsi sinun ei tarvitse enää huolestua sääennusteista.

Riippumatta yksilöllisistä vaatimuksistasi löydät Horzelta täydelliset sadehousut ratsastukseen, jotka pitävät sinut tyylikkäästi kuivana. Tuulenpitävät ja vedenpitävät ratsastushousut kokopaikoilla ovat hyvät sekä maastossa että treenatessa hengittävien ominaisuuksiensa ansiosta. Niissä on myös isot taskut, joissa arvotavarat pysyvät kuivina. Tallitöitä tehdessä mutakaan ei haittaa. Leveiden lahkeiden ansiosta jalkaan voi vetää tallikengät tai jopa kumisaappaat.

Sadehousuja jokaiseen makuun - suojaa sateelta ja tuulelta

Vedenpitävien ratsastushousujen lisäksi valikoimassamme on ratsastushousujen tai ratsastusleggingsien päälle vedettäviä tuulenpitäviä ja vedenpitäviä chapseja ja sadehousuja, jotka pitävät sinut kuivana kaikissa oloissa. Laajasta valikoimasta voit valita mieleisesi mallin ja värin pysyäksesi kuivana sekä lämpimänä säästä riippumatta.

Useimmat sadehousut on valmistettu sileästä materiaalista. Se hylkii siis hyvin vettä ja likaa, mutta ei ole ihanteellista ratsastukseen. Tällaiset sadehousut päälläsi luisut helposti eteen- ja taaksepäin satulassa. Tästä syystä vedenpitävissä ratsastushousuissa on paikat. Ne voivat olla joko polvipaikat, ¾-paikat tai kokopaikat. Paikat auttavat sinua pysymään hyvässä istunnassa ja turvallisesti satulassa. Paikat on yleensä valmistettu polyesteristä. Se on käytännöllistä, koska silloin housut voi pestä vaivattomasti koneessa 30 asteen pesuohjelmalla. Talvella vedenpitävien ratsastushousujen sijasta voi käyttää topparatsastushousuja. Muiden vuodenaikojen varalle suosittelemme hankkimaan kevyestä materiaalista valmistetut, vedenpitävät ratsastushousut.

Täysin vedenpitävien, ei vain vettähylkivien, ratsastushousujen löytäminen ei ole helppoa. Ongelma on siinä, että housujen pitäisi olla samanaikaisesti sekä hengittävät että vedenpitävät. Nämä kaksi ominaisuutta on vaikea yhdistää, mutta pidemmällä aikavälillä hengittävyys on yhtä tärkeää kuin vedenpitävyys. Siksi useimmat ratsastushousut, mukaan luettuna vedenpitävät ratsastushousut, ovat vettähylkiviä, eivät täysin vedenpitäviä. Decathlon mainostaa vuodesta 2017 saatavilla olleita ”Kipwarm” talviratsastushousujaan vedenpitäviksi. Niissä on fleecevuori ja hengittävällä kalvolla vedenpitäväksi saatu pintamateriaali. Näiden housujen saumat eivät kuitenkaan ole teipatut, joten vesi pääsee housuista läpi. Pikeurilla on myös vedenpitävät ratsastushousut. Polvimittaiset housut vedetään ratsastushousujen päälle. Nämä ovat polyesterin ja elastaanin sekoitteesta valmistetut kesäratsastushousut.

Suosituimmat kategoriat