Vedä vain päälle ja olet valmis
null
Mountain Horse

Mountain Horse

Lähes 30 vuoden ajan Mountain Horsen henkilökunta on keskittynyt jokaiseen yksityiskohtaan suunnitellakseen yhä parempia ratsastusvaatteita ja jalkineita, sekä tuomaan niitä maailmanlaajuiseen tietoisuuteen. Mountain Horse on ruotsalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ratsastusvarusteita. Se on maailmankuulu innovatiivisesta muotoiluteknologiastaan ja laadukkaasta materiaalivalikoimastaan, joka palvelee käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä etsiviä asiakkaitaan.
118 tuotetta
Osta Mountain Horse at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Mene askelta pidemmälle ja pue yllesi Mountain Horsen hienostuneet ratsastusvaatteet ja -jalkineet.

Mountain Horse perustettiin Ruotsissa vuonna 1988 asiantuntija Lars Sjöswärdin toimesta. Lars loi maailman ensimmäiset, lämpimästi vuoratut talviratsastussaappaat ja siitä lähtien Mountain Horsen brändi on valloittanut hevostarvikemarkkinoita ympäri maailman. Lars suunnitteli hybridiratsastuskengät ja lämpimät ulkovaatteet suojaamaan nuorta tytärtään sääilmiöitä vastaan. Lars suunnitteli määrätietoisesti lämpimiä varusteita, jotta pystyisi tekemään tyttärensä talvisista ja kylmistä ratsastushetkistä mukavampia. Näiden ratsastusvarusteiden uskomaton laatu ja ammattitaitoinen valmistustyö tekevät niistä legendaarisia. Se, mikä alkoi ensin yhden miehen kaupasta, on nyt maailmanlaajuisesti arvostettu brändi, jota myydään yli 35:ssä maassa. Tämän merkin maine on jo kirjoitettu tähtiin ja sen tuotteet tuntuvat unelmaisen ihanilta käytössä. Mountain Horsen vaatteiden ainutlaatuinen ulkonäkö on klassinen modernilla twistillä. Täydellinen panostus yksityiskohtiin ja ammattitaitoinen valmistustyö tekevät Mountain Horsen vaatteista ja saappaista erinomaisen valinnan, kun etsit uusia ratsastusvarusteita.

Mountain Horsen ratsastushousut, liivit ja takit imartelevat ratsastajan vartaloa tyylikkäästi ja niistä huomaa, että yksityiskohdat ovat huolellisesti harkittuja. Kokopaikkaiset ratsastushousut ovat ylellisen pehmeitä ja niissä on yksityiskohtina dramaattiset tikkaukset ja tyylikkäät brodeeraukset. Tällaiset ratsastushousut näyttävät upeilta reippaalla, rannalle suuntautuvalla ratsastusretkellä tai laukatessanne vauhdikkaasti maaseutumaisemissa. Värikkäät, hevosen kuvilla tai tyylikkäillä kuvioilla somistetut ratsastussukat lisäävät tyylikkyyttä asuusi ja sopivat täydellisesti rentoon ratsastustyyliin tai Mountain Horsen suosikkisaappaidesi alle. Kokeile talvella Mountain Horsen haalaria, joka tarjoaa täyden suojan, pitää sinut lämpimänä ja näyttää tyylikkäältä kaikissa tilanteissa hevosharrastuksesi parissa. Mountain Horsen mukavan tuntuiset ratsastusvaatteet lisäävät mukavuutta ja viehkeyttä kaikkiin seikkailuihisi hevosten ja ratsastuksen parissa.

Mountain Horsen jalkineet ovat täydellisiä. Useissa jalkineissa, kuten esimerkiksi Serengeti classic-saappaissa ja -tallikengissä toistuva elegantti ja täyteläinen ruskea nahka on silmin nähden ylellisen laadukasta. Jalkineiden valmistuksessa on kiinnitetty huomiota etenkin ompeleisiin ja muihin erityisiin yksityiskohtiin. Nämä katseita kääntävät saappaat ovat ainutlaatuinen ilmestys ja saavat takuulla päät kääntymään - missä tahansa niitä käytätkin. Täyteläisen nahan ja kiinteiden materiaalien yhdistelmä kestää vuosikausia ja saappaiden kiilto säilyy upeana. Kilpailuja varten Mountain Horsen valikoimasta löytyy reilu määrä aivan yhtä laadukkaita, syvän mustasta nahasta valmistettuja saappaita. Paksut ja kestävät pohjat, sekä vahva kumipinta ja erinomainen pito lisäävät näiden kenkien käytännöllisyyttä ja pitoa rennossa ratsastuksessa, sekä talliympäristössä työskennellessä. Mountain Horsen jalkineissa kestävyys ja laatu kulkevat käsi kädessä.

Suitset ja muut varusteet on valmistettu yhtä huolellisesti ja yksityiskohtia silmällä pitäen, kuin ratsastusvarusteetkin. Mountain Horsen varusteissa käytettävä pehmeä ja korkealaatuinen nahka säilyy hyvin hoidettuna, vahvana ja upean näköisenä vuodesta toiseen. Suitsien yksityiskohdat ovat virheettömiä ja kauniisti valmistetut satulavyöt säilyvät vuosia tyylikkäinä ja turvallisina, sekä äärimmäisen mukavina hevosellesi. Hevosesi pääsee loistamaan lisävarusteiden, kuten kauniiden otsapantojen ja ohjien ansiosta ja sinä voit ratsastaa upeasti tyylikkäät Mountain Horsen käsineet käsissäsi. Voit olla varma, että kun pukeudutte Mountain Horsen varusteisiin päästä varpaisiin, sinä ja hevosesi olette pukeutuneet parhaalla mahdollisella tavalla.

Tee jokaisesta ratsastuksesta seikkailu Mountain Horsen ylellisillä tuotteilla.