Mountain Horse
Mountain Horse

Mountain Horse

Mountain Horsen henkilökunta on jo lähes 30 vuoden ajan keskittynyt tuotteiden jokaiseen yksityiskohtaan suunnitellakseen yhä parempia ratsastusvaatteita ja -jalkineita sekä tuomaan niitä maailmanlaajuiseen tietoisuuteen. Mountain Horse on ruotsalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ratsastusvarusteita. Se on maailmankuulu innovatiivisesta muotoiluteknologiastaan ja laadukkaasta materiaalivalikoimastaan, joka palvelee käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä etsiviä asiakkaitaan.

152 tuotetta
Osta Mountain Horse at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Mountain Horsen upeat ratsastusvaatteet ja -jalkineet vievät ratsastuksesi uudelle tasolle

Mountain Horse perustettiin Ruotsissa vuonna 1988 asiantuntija Lars Sjöswärdin toimesta. Lars loi maailman ensimmäiset, lämpimästi vuoratut talviratsastussaappaat, ja siitä lähtien Mountain Horsen brändi on valloittanut hevostarvikemarkkinoita ympäri maailman. Lars suunnitteli hybridiratsastuskengät ja lämpimät ulkovaatteet suojaamaan nuorta tytärtään luonnonvoimia vastaan. Hän oli määrätietoinen luodessaan lämpimiä varusteita, jotta hänen tyttärensä talvisista ja kylmistä ratsastushetkistä tulisi mukavampia. Näiden ratsastusvarusteiden uskomaton laatu ja ammattitaitoinen valmistustyö tekevät niistä legendaarisia. Se, mikä alkoi ensin yhden miehen kaupasta, on nyt maailmanlaajuisesti arvostettu brändi, jota myydään yli 35:ssä maassa. Tämän merkin maine on jo kirjoitettu tähtiin ja sen tuotteet ovat unelmaisen ihania käytössä. Mountain Horsen vaatteiden ainutlaatuinen tyyli on klassinen modernilla ilmeellä. Täydellinen panostus yksityiskohtiin ja ammattitaitoinen valmistustyö tekevät Mountain Horsen vaatteista ja saappaista erinomaisen valinnan, kun etsit uusia ratsastusvaatteita tai -jalkineita.

Mountain Horsen ratsastushousut ja -takit

Mountain Horsen ratsastushousut, liivit ja takit naisille ja miehille imartelevat ratsastajan vartaloa tyylikkäästi, ja niistä huomaa, että yksityiskohdat ovat huolellisesti harkittuja. Kokopaikkaiset ratsastushousut ovat ylellisen pehmeitä ja niissä on yksityiskohtina vaikuttavia tikkauksia ja tyylikkäitä brodeerauksia. Tällaiset ratsastushousut näyttävät upeilta reippaalla, rannalle suuntautuvalla ratsastusretkellä tai laukatessanne vauhdikkaasti maaseutumaisemissa. Värikkäät, hevosen kuvilla tai tyylikkäillä kuvioilla somistetut ratsastussukat lisäävät asusi tyylikkyyttä ja sopivat täydellisesti rentoon ratsastustyyliin tai Mountain Horsen suosikkisaappaidesi alle. Kokeile talvella Mountain Horsen haalaria, joka tarjoaa täyden suojan, pitää sinut lämpimänä ja näyttää tyylikkäältä kaikissa tilanteissa hevosharrastuksesi parissa. Mountain Horsen miellyttävät ratsastusvaatteet lisäävät mukavuutta ja viehkeyttä kaikkiin seikkailuihisi hevosten ja ratsastuksen parissa. Myös lapsille on oma mallistonsa.

Mountain Horsen jalkineet 

Mountain Horsen jalkineet ovat täydellisiä. Useissa jalkineissa, kuten esimerkiksi Serengeti classic ratsastussaappaissa ja tallikengissä toistuva elegantti ja täyteläinen, ruskea nahka on silmin nähden ylellisen laadukasta. Jalkineiden valmistuksessa on kiinnitetty huomiota etenkin ompeleisiin ja muihin erityisiin yksityiskohtiin. Nämä katseita kääntävät saappaat ovat ainutlaatuinen ilmestys ja saavat takuulla päät kääntymään - missä tahansa niitä käytätkin. Täyteläisen nahan ja kestävien materiaalien yhdistelmä kestää vuosikausia, ja saappaiden kiilto säilyy upeana. Kilpailuja varten Mountain Horsen valikoimasta löytyy laaja valikoima aivan yhtä laadukkaita, syvän mustasta nahasta valmistettuja saappaita. Paksut ja kestävät pohjat sekä vahva kumi ja erinomainen pito lisäävät jodhpurien käytännöllisyyttä ja pitoa rennossa ratsastuksessa sekä talliympäristössä työskennellessä. Mountain Horsen jalkineissa kestävyys ja laatu kulkevat käsi kädessä.

Mountain Horsen ratsastusvarusteet

Suitset ja muut varusteet on valmistettu yhtä huolellisesti ja yksityiskohtaisesti kuin ratsastusvaatteet. Mountain Horsen varusteissa käytettävä pehmeä ja korkealaatuinen nahka säilyy hyvin hoidettuna vahvana ja upean näköisenä vuodesta toiseen. Suitsien yksityiskohdat ovat virheettömiä, ja kauniisti valmistetut satulavyöt säilyvät vuosia tyylikkäinä ja turvallisina sekä äärimmäisen mukavina hevosellesi. Hevosesi pääsee loistamaan lisävarusteiden, kuten kauniiden otsapantojen ja ohjien ansiosta, ja sinä voit ratsastaa upeasti tyylikkäät Mountain Horsen käsineet käsissäsi. Voit olla varma, että puettuna Mountain Horsen varusteisiin päästä varpaisiin sinä ja hevosesi olette pukeutuneet parhaalla mahdollisella tavalla.

Tee jokaisesta ratsastuksesta seikkailu Mountain Horsen erinomaisilla tuotteilla.