Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZXMAS Säästä nyt

×

Mountain Horse

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Equisense
Eskadron
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Väri
  • Hinta
Järjestys:

Lähes 30 vuoden ajan Mountain Horsen henkilökunta on keskittynyt jokaiseen yksityiskohtaan suunnitellakseen yhä parempia ratsastusvaatteita ja jalkineita, sekä tuomaan niitä maailmanlaajuiseen tietoisuuteen. Mountain Horse on ruotsalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ratsastusvarusteita. Se on maailmankuulu innovatiivisesta muotoiluteknologiastaan ja laadukkaasta materiaalivalikoimastaan, joka palvelee käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä etsiviä asiakkaitaan.

330 tuotteita

Mene askelta pidemmälle ja pue yllesi Mountain Horsen hienostuneet ratsastusvaatteet ja -jalkineet.

Mountain Horse perustettiin Ruotsissa vuonna 1988 asiantuntija Lars Sjöswärdin toimesta. Lars loi maailman ensimmäiset, lämpimästi vuoratut talviratsastussaappaat ja siitä lähtien Mountain Horsen brändi on valloittanut hevostarvikemarkkinoita ympäri maailman. Lars suunnitteli hybridiratsastuskengät ja lämpimät ulkovaatteet suojaamaan nuorta tytärtään sääilmiöitä vastaan. Lars suunnitteli määrätietoisesti lämpimiä varusteita, jotta pystyisi tekemään tyttärensä talvisista ja kylmistä ratsastushetkistä mukavampia. Näiden ratsastusvarusteiden uskomaton laatu ja ammattitaitoinen valmistustyö tekevät niistä legendaarisia. Se, mikä alkoi ensin yhden miehen kaupasta, on nyt maailmanlaajuisesti arvostettu brändi, jota myydään yli 35:ssä maassa. Tämän merkin maine on jo kirjoitettu tähtiin ja sen tuotteet tuntuvat unelmaisen ihanilta käytössä. Mountain Horsen vaatteiden ainutlaatuinen ulkonäkö on klassinen modernilla twistillä. Täydellinen panostus yksityiskohtiin ja ammattitaitoinen valmistustyö tekevät Mountain Horsen vaatteista ja saappaista erinomaisen valinnan, kun etsit uusia ratsastusvarusteita.

Mountain Horsen ratsastushousut, liivit ja takit imartelevat ratsastajan vartaloa tyylikkäästi ja niistä huomaa, että yksityiskohdat ovat huolellisesti harkittuja. Kokopaikkaiset ratsastushousut ovat ylellisen pehmeitä ja niissä on yksityiskohtina dramaattiset tikkaukset ja tyylikkäät brodeeraukset. Tällaiset ratsastushousut näyttävät upeilta reippaalla, rannalle suuntautuvalla ratsastusretkellä tai laukatessanne vauhdikkaasti maaseutumaisemissa. Värikkäät, hevosen kuvilla tai tyylikkäillä kuvioilla somistetut ratsastussukat lisäävät tyylikkyyttä asuusi ja sopivat täydellisesti rentoon ratsastustyyliin tai Mountain Horsen suosikkisaappaidesi alle. Kokeile talvella Mountain Horsen haalaria, joka tarjoaa täyden suojan, pitää sinut lämpimänä ja näyttää tyylikkäältä kaikissa tilanteissa hevosharrastuksesi parissa. Mountain Horsen mukavan tuntuiset ratsastusvaatteet lisäävät mukavuutta ja viehkeyttä kaikkiin seikkailuihisi hevosten ja ratsastuksen parissa.

Mountain Horsen jalkineet ovat täydellisiä. Useissa jalkineissa, kuten esimerkiksi Serengeti classic-saappaissa ja -tallikengissä toistuva elegantti ja täyteläinen ruskea nahka on silmin nähden ylellisen laadukasta. Jalkineiden valmistuksessa on kiinnitetty huomiota etenkin ompeleisiin ja muihin erityisiin yksityiskohtiin. Nämä katseita kääntävät saappaat ovat ainutlaatuinen ilmestys ja saavat takuulla päät kääntymään - missä tahansa niitä käytätkin. Täyteläisen nahan ja kiinteiden materiaalien yhdistelmä kestää vuosikausia ja saappaiden kiilto säilyy upeana. Kilpailuja varten Mountain Horsen valikoimasta löytyy reilu määrä aivan yhtä laadukkaita, syvän mustasta nahasta valmistettuja saappaita. Paksut ja kestävät pohjat, sekä vahva kumipinta ja erinomainen pito lisäävät näiden kenkien käytännöllisyyttä ja pitoa rennossa ratsastuksessa, sekä talliympäristössä työskennellessä. Mountain Horsen jalkineissa kestävyys ja laatu kulkevat käsi kädessä.

Suitset ja muut varusteet on valmistettu yhtä huolellisesti ja yksityiskohtia silmällä pitäen, kuin ratsastusvarusteetkin. Mountain Horsen varusteissa käytettävä pehmeä ja korkealaatuinen nahka säilyy hyvin hoidettuna, vahvana ja upean näköisenä vuodesta toiseen. Suitsien yksityiskohdat ovat virheettömiä ja kauniisti valmistetut satulavyöt säilyvät vuosia tyylikkäinä ja turvallisina, sekä äärimmäisen mukavina hevosellesi. Hevosesi pääsee loistamaan lisävarusteiden, kuten kauniiden otsapantojen ja ohjien ansiosta ja sinä voit ratsastaa upeasti tyylikkäät Mountain Horsen käsineet käsissäsi. Voit olla varma, että kun pukeudutte Mountain Horsen varusteisiin päästä varpaisiin, sinä ja hevosesi olette pukeutuneet parhaalla mahdollisella tavalla.

Tee jokaisesta ratsastuksesta seikkailu Mountain Horsen ylellisillä tuotteilla.

Lue lisää