Säästä jopa 50% monista tuotteista
Ravitarvikkeet

Ravitarvikkeet

Kärryt ja ajovaljaat kuljettavat sinut vauhdilla maaliin. Horzen henkilökunta auttaa sinua löytämään täsmälleen tarpeisiisi sopivat kärryt ja valjaat.
320 tuotetta
Osta Ravitarvikkeet at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Horzen kilpakärryt ovat raviurheilun mestareiden valmistamia.

Horzen ja Finn-Tackin kilpakärryt ovat kilpakärryteollisuuden markkinajohtajia. Huolellisesti valmistetut kilpakärryt on suunniteltu optimoimaan ajokokemuksesi ja mahdollistamaan paras mahdollinen suoritus myös hevosellesi. Horzen kärryvalikoimasta löydät myös vastuskärryt, sekä lisävarusteet, kuten istuimet, jne. On äärimmäisen tärkeää valita tarpeisiisi ja budjettiisi sopivimmat kärryt ja Horzen asiantuntijat auttavat sinua tekemään oikean päätöksen. Lisävarustevalikoimasta löydät jouset, aisat ja kiinnikkeet.

Raviurheiluvarusteet on suunniteltu toimimaan yhdessä kunnollisten kärryjen kanssa, jotta saisit parhaan mahdollisen suorituksen radalla.

Hevosten ravivarustevalikoimasta löydät korvapallot, silmälaput, kuolaimet ja silatyynyt. Oikeanlaisten varusteiden löytäminen hevosellesi voi olla äärimmäisen tärkeää ja ratkaista jopa sen, saapuuko se maaliin ensimmäisenä vai viimeisenä. Horzen valikoimasta löydät suitset ja silmälaput, sekä silatyynyt ja PVC-pohjaiset treenivarusteet. Oikeanlaisten suitsien valinta on ehdottoman tärkeää ja Horzelta löydät myös kauniita nahkasuitsia. Finn-Tack on ravivarustemarkkinoiden johtaja ja Horze on ylpeä saadessaan tarjota neuvoja, jotta löytäisit täydelliset ravivarusteet menestyäksesi kilparadoilla.