Lasten ratsastusleggingsit

Lasten ratsastusleggingsit

Lasten ratsastusleggingsit eli ratsastustrikoot ovat nykyaikainen vaihtoehto ratsastushousuille. Niiden monikäyttöisyys tekee niistä erinomaiset nuorille ratsastajille. Ratsastusleggingsit ovat yhtä miellyttävät kuin urheilutrikoot, mutta niillä on kaikki perinteisten lasten ratsastushousujen ominaisuudet, ja siksi niiden suosio kasvaa jatkuvasti. Tästä löydät laajan valikoiman erilaisia malleja ja värejä.

20 tuotetta

Osta Lasten ratsastusleggingsit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten ratsastusleggingsit ovat sekä miellyttäviä että käytännöllisiä

Ratsastusleggingsien eli ratsastustrikoiden suosio kasvaa jatkuvasti. Ne sopivat erityisen hyvin lapsille, koska ne ovat kevyitä, miellyttäviä ja monikäyttöisiä. Ne täyttävät kaikki perinteisten lasten ratsastushousujen tehtävät, ja niitä on saatavissa kokopaikoilla tai polvipaikoilla sekä vuorattuina talviratsastusleggingseinä.

Ratsastusleggingsit ovat hengittäviä, joten ne pitävät lapsesi lämpimänä tai voivat myös olla viilentäviä. Ne siirtävät kosteutta ja suojaavat kylmältä viimalta. Tyttöjen ratsatusleggingsit ovat täydellinen valinta nuorille tytöille ja aktiivisille ratsastajille.

Tutustu nyt laajaan lasten ratsastusleggingsien valikoimaamme.

Ratsastusleggingsit eli ratsastustrikoot ovat miellyttävämmät kuin perinteiset ratsastushousut. Ratsastusleggingseissä ei ole vetoketjua, nappeja tai vyölenkkejä. Ratsastusleggingsit on helppo vetää jalkaan, ja ne istuvat päällä kuin toinen iho. Ratsastusleggingsit ovat kuin mukavat verkkarit, mutta paljon paremman näköiset. Kun ratsastushousuja käyttää useita tunteja, on vaikeaa kieltää ratsastusleggingsien mukavuus. Ratsastushousut ovat kuitenkin klassinen vaihtoehto, joten kilpailuihin tulee valita ratsastushousut. Tuomarit ovat yleensä hyvin konservatiivisia, ja varsinkin kouluratsastuskilpailuissa ratsastajan ulkoasu huomioidaan – ainakin alitajuntaisesti. Ratsastuskilpailuihin tulee siis pukea perinteiset ratsastushousut.

Ratsastusleggingsien suosio on kasvanut nopeasti niiden äärimmäisen käyttömukavuuden ansiosta. Ratsastusleggingseissä käytettävä materiaali on erittäin joustavaa. Sen myötä leggingsit istuvat kuin toinen iho. Naisten ratsastusleggingsit ovat äärimmäisen miellyttäviä erityisesti kesällä. Joustava materiaali on kevyttä ja hengittävää sekä ehkäisee kovaa hikoilua. Sen seurauksena ne ovat hyvin ilmavat ja miellyttävät kesällä. Kuten ratsastushousuja yleensä, myös ratsastusleggingsejä on saatavissa kokopaikoilla ja polvipaikoilla. Talvikäyttöön on myös lämpimiä talviratsastusleggingsejä. Kaikki naisten ratsastusleggingsit on valmistettu hengittävistä ja kosteutta siirtävistä materiaaleista. Naisten ratsastusleggingsejä on saatavissa valtava valikoima erilaisia malleja ja värejä, joista löytyy takuulla sopivat jokaiseen makuun ja jokaiselle kukkarolle.

Keveytensä ja ilmavuutensa ansiosta ratsastusleggingsit eli ratsastustrikoot ovat erittäin miellyttävät varsinkin kesällä. Erityisesti polvipaikkaiset ratsastusleggingsit ovat kokopaikkaisia kevyempiä ja hengittävämpiä. Äärimmäisen joustava materiaali siirtää myös kosteutta. Ratsastusleggingsien joustavat ja kulutusta kestävät saumat tekevät leggingseistä aina upeannäköiset päällä. Lahkeensuut pitävät huolen siitä, että leggingsit pysyvät hyvin paikoillaan. Äärimmäisen joustava materiaali istuu aina täydellisesti ratsastajan vartaloon. Koska kesällä hikoilee yleensä enemmän, ratsastusleggingsien lisäetu on se, että ne kestävät haalistumatta pesusta toiseen. Ratsastusleggingsit voi pestä vaivatta koneessa jopa 40 asteen pesuohjelmalla. Niitä ei pidä kuitenkaan laittaa kuivausrumpuun, vaan ripustaa kuivumaan ilmavasti.

Suosituimmat kategoriat