Horze Cyber Week - Säästä jopa 50%
null
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear on belgialainen tuotemerkki, joka on erikoistunut valmistamaan hevosille suojia joka lajiin. Kasvava joukko kansainvälisiä huippuratsastajia käyttää jo näitä suojia, kuten esimerkiksi Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers ja moni muu. Vaikka merkki lanseerattiin vasta vuonna 2010, yritys myy jo mallistoaan Eurooppaan, USA:han ja Australiaan. Nimi on peräisin kuuluisasta saksalaisesta vaatemerkistä nimeltä Kentucky Reitmoden, joka luotiin vuonna 1961. Nämä kaksi yritystä toimivat erillään toisistaan, mutta jakavat saman nimen ja logon, sekä maailmanlaajuisen jakeluverkoston.
232 tuotetta
Osta Kentucky Horsewear at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Kentucky Horsewear aloitti vuonna 2010 emoyhtiönsä Kentucky Reitmodenin alla. Tämä saksalainen vaatebrändi perustettiin vuonna 1961 ja se on ensiluokkainen hevos- ja ratsastusvarusteiden valmistaja kansainvälisillä ratsastusmarkkinoilla. Belgialainen brändi, Kentucky Horsewear valmistaa erityislaatuisia suojia hevosille jokaiseen lajiin rataesteistä kenttäratsastukseen ja kaikkea siltä väliltä. Maailmanluokan huippuratsastajat, kuten Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers ja monet muut ovat antaneet hyväksyntänsä näille ensiluokkaisille suojille ja myös käyttäneet tämän malliston tuotteita hevosillaan. Kentucky Horsewear on laajentanut tuotevalikoimaansa myös muihin hevosvarusteisiin, kuten satulahuopiin, romaaneihin ja satulavöihin.

Horze on ylpeä saadessaan tarjota kaikkiin tarpeisiisi sopivia hevosten suojia. Overreach-malliset suojat on suunniteltu suojaamaan herkkiä ruununrajoja ja kavioiden kantoja takakavioiden aiheuttamilta vammoilta erityisesti hypätessä. Kestävissä suojissa on pehmeät ja suojaavat, luonnollisesta lampaankarvasta valmistetut reunukset ja ne ovat täysin konepestäviä, sekä helppohoitoisia. Lampaankarvalla vuoratut etujalkojen jännesuojat suojaavat jalkoihin kohdistuvilta iskuilta ja vaimentavat niitä. Pehmeästi vuoratut takasuojat tukevat kilparatsusi jalkoja, kun ylitätte suuria maastoesteitä. Näissä suojissa on käytetty patentoitua, huippusuorituskykyistä D30-teknologiaa, joka tarjoaa ultimaattisen iskunvaimennustehon tuntumatta liian paksulta. Kentucky Horsewearin klassiset satulahuovat vaimentavat iskuja ja niissä on lisäsuojana viisi nahkakerrosta, jotka auttavat lievittämään painepisteitä ja suojaamaan hevosesi herkkää selkää. Osa romaaneista on vuorattu pehmeällä, mukavuutta lisäävällä lampaankarvalla. Kaikki Kentucky Horsewearin satulahuovat on valmistettu ainutlaatuisesta kankaasta, joka siirtää kosteuden pois iholta, sekä pehmustaa selkää ja vaimentaa iskuja.

Suojaa hevosesi päätä kuljetuksen aikana pehmeällä lampaankarvalla vuoratulla nailonriimulla. Tämä ylellinen riimu hemmottelee hevostasi matkan aikana ja se voi saapua määränpäähänsä virkistyneenä ja rentona. Ylellisen laadukkaan nailonriimun pehmoinen vuoraus tekee kuljetuksesta miellyttävää. Tämä riimu on myös kevyt, joten hevosesi voi tuntea olonsa mukavaksi kuljetuksen aikana.

Kentucky Horsewear on ylellinen brändi, joka täyttää vaativimpienkin hevosharrastajien vaatimukset. Kaikki nämä ylelliset tuotteet antavat sinulle ja hevosellesi mahdollisuuden yltää parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Kentucky Horsewearin tuotteiden laatu on juuri sitä, mitä odotat Horzen tuotteilta.