Kentucky Horsewear
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear on belgialainen tuotemerkki, joka on erikoistunut valmistamaan hevosille suojia joka lajiin. Kasvava joukko kansainvälisiä huippuratsastajia käyttää jo näitä suojia, kuten esimerkiksi Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers ja moni muu. Vaikka merkki lanseerattiin vasta vuonna 2010, yritys myy jo mallistoaan Eurooppaan, USA:han ja Australiaan. Nimi on peräisin kuuluisasta saksalaisesta vaatemerkistä nimeltä Kentucky Reitmoden, joka luotiin vuonna 1961. Nämä kaksi yritystä toimivat erillään toisistaan, mutta jakavat saman nimen ja logon, sekä maailmanlaajuisen jakeluverkoston.
279 tuotetta
Osta Kentucky Horsewear at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Kentucky Horsewear on belgialainen tuotemerkki, joka on erikoistunut valmistamaan hevosille jalkojen suojia jokaiseen ratsastuslajiin. Kasvava joukko kansainvälisiä huippuratsastajia, kuten esimerkiksi Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers ja moni muu käyttää jo näitä suojia. Vaikka yritys perustettiin vasta vuonna 2010, yritys myy tuotteitaan Eurooppaan, USA:han ja Australiaan. Nimi on peräisin kuuluisasta saksalaisesta vaatemerkistä nimeltä Kentucky Reitmoden, joka luotiin vuonna 1961. Nämä kaksi yritystä toimivat erillään toisistaan, mutta jakavat saman nimen ja logon sekä maailmanlaajuisen jakeluverkoston.

Kentucky Horsewear on hevosten suojien asiantuntija

Kentucky Horsewear aloitti vuonna 2010 emoyhtiönsä Kentucky Reitmodenin alla. Tämä saksalainen vaatebrändi perustettiin vuonna 1961, ja se on johtava vaatevalmistaja kansainvälisillä ratsastusmarkkinoilla. Belgialainen brändi, Kentucky Horsewear, on erikoistunut valmistamaan suojia hevosille jokaiseen lajiin esteratsastuksesta kenttäratsastukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Maailmanluokan huippuratsastajat, kuten Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers ja monet muut ovat antaneet hyväksyntänsä näille ensiluokkaisille suojille ja myös käyttäneet tämän malliston tuotteita hevosillaan. Kentucky Horsewear on laajentanut tuotevalikoimaansa myös muihin hevosvarusteisiin, kuten satulahuopiin, romaaneihin ja satulavöihin.

Monenlaisia suojia ja putseja hevosille

Horze on ylpeä saadessaan tarjota sopivia suojia hevosille kaikkiin tarpeisiisi. Putsit on suunniteltu suojaamaan herkkiä ruununrajoja ja kavioiden kantoja takakavioiden aiheuttamilta vammoilta erityisesti hypätessä. Kestävissä suojissa on pehmeät ja suojaavat, luonnollisella lampaankarvalla pehmustetut reunat, ja ne ovat helppohoitoisia sekä konepestäviä.

Lampaankarvalla vuoratuissa etujalkojen jännesuojissa on vahvat ulkokuoret, ja ne suojaavat jalkoja iskuilta ja vaimentavat niitä. Karvasuojat suojaavat ja tukevat kilparatsusi jalkoja, kun ylitätte suuria maastoesteitä. Näissä suojissa on käytetty patentoitua, huippusuorituskykyistä D30-teknologiaa, joka vaimentaa iskuja parhaalla mahdollisella tavalla. 

Muut Kentuckyn hevosvarusteet

Kentucky Horsewearin klassiset satulahuovat vaimentavat iskuja ja niissä on lisäsuojana viisi nahkakerrosta, jotka auttavat vähentämään painepisteitä ja suojaamaan hevosesi herkkää selkää. Osa romaaneista on vuorattu pehmeällä, mukavuutta lisäävällä lampaankarvalla. Kaikki Kentucky Horsewearin satulahuovat on valmistettu ainutlaatuisesta Absorb-kankaasta, joka siirtää kosteuden pois iholta, sekä pehmustaa ja vaimentaa iskuja. Kentuckyn valikoimasta löytyvät myös satulahuopien kanssa yhteensopivat korvahuput ja kärpäshuput. Muita Kentuckyn tuotteita ovat mm. ulkoloimet, talliloimet, sadeloimet, pintelit, karsinaverhot, saapaskassit sekä suitsikassit ja monet muut tarvikkeet.

Suojaa hevosesi päätä kuljetuksen aikana pehmeällä lampaankarvalla vuoratulla riimulla. Tämä ylellinen riimu hemmottelee hevostasi matkan aikana, jolloin se saapuu määränpäähänsä virkistyneenä ja rentona. Ylellisen ja laadukkaan nailonriimun pehmoinen vuoraus tekee kuljetuksesta miellyttävää. Tämä riimu on myös kevyt, joten hevosesi voi tuntea olonsa mukavaksi kuljetuksen aikana.

Kentucky Horsewear on ylellinen brändi, joka täyttää vaativimpienkin hevosharrastajien vaatimukset. Kaikki nämä huippuluokan tuotteet antavat sinulle ja hevosellesi mahdollisuuden yltää parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Kentucky Horsewearin tuotteiden laatu on juuri sitä, mitä odotat Horzen tuotteilta.