Säästä 15% koko tilauksestasi *
Käytä koodia: CYBER-WEEK
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta
Hoito

Hoito

Hevosten terveydenhoitotuotteet sisältävät kaiken, mitä hevosesi tarvitsee pysyäkseen terveenä ja onnellisena. Hoitovälineistä lisäravinteisiin ja hyönteiskarkotteisiin, hevosten terveydenhoitotuotteet edistävät hevosesi hyvää hoitoa.
654 tuotetta

Hevosten terveydenhoitotuotteet sisältävät kaiken, mitä tarvitset ylläpitääksesi hevosesi terveyttä sisältä ja ulkoa.

Erilaisia sairauksia ja ongelmia hoitavia lisäravinteita on saatavilla sellaisissa muodoissa, että niitä on helppo syöttää hevosen päivittäisen ruokavalion yhteydessä. Vitamiinit sopivat ihanteellisesti optimaalisen yleisterveyden ylläpitoon. Pidä hevosesi karvapeite terveenä, siistinä ja hyvin hoidettuna rutiininomaisen klippauksen avulla, jotta hevosesi pysyy puhtaana ja kauniina kilpailuja varten. Huolellinen, päivittäinen harjaus pitää hevosesi onnellisena ja on lisäksi täydellinen tapa kehittää suhdettanne ja nauttia yhteisestä ajastanne. Lapsetkin voivat osallistua harjaamiseen heidän pienille käsilleen suunnitelluilla harjoilla. Säännöllinen kavioiden hoito kaviokoukkujen ja kavioharjojen avulla pitää jalkaongelmat loitolla. Jokaisessa harjapakissa tulisi olla vähintään yksi harjallinen kaviokoukku, joka auttaa pitämään kaviot kunnossa.

Horze tarjoaa kaiken tarvitsemasi hevosenhoitotuotteet, jotta saat pidettyä hevosesi terveenä, vahvana, onnellisena ja elinvoimaisena.

Rutiininomainen pesu raskaan treenin jälkeen tai mudan ja muiden tahrojen poistaminen hevosesta on helppoa suurten ja runsaasti vettä keräävien pesusienten avulla. Varmista, että käytät vain mietoa saippuaa, jotta karvapeitteen luonnolliset öljyt eivät katoa liian rankan pesukäsittelyn seurauksena. Viimeistele päivittäinen hoitorutiini luonnonmukaisella hyönteiskarkotteella, jotta ärsyttävät hyönteiset pysyvät loitolla hevosestasi treenin ja ulkoilun aikana.