Ratsastuskypärät - CE EN 1384-hyväksytyt naisille, miehille ja lapsille - Horze.fi
Kesäalen loppurysäys - Jopa 70 % alennusta
10 % :n LISÄALENNUS tilauksestasi
Ratsastuskypärät

Ratsastuskypärät

Ratsastuskypärän täytyy istua erinomaisesti. Kypärät on suunniteltu mukavasti istuviksi ja antavat optimaalisen suojan myös ratsastajan pudotessa. Fiksut ratsastajat käyttävät kypärää aina ratsastaessaan.
98 tuotetta

Osta Ratsastuskypärät osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Ratsastuskypärän käyttöä vaaditaan suurimmassa osassa hevosurheilulajeista ja Horzelta löydät täydellisesti istuvat ja tyylikkäät kypärät tarpeisiisi.

Ratsastuskypärät on suunniteltu erityisesti suojaamaan ratsastajan päätä putoamisen sattuessa. Maalaisjärkikin sanoo, että ratsastajan tulisi käyttää kypärää joka kerta hevosen selässä istuessaan. Este- ja kenttäratsastusmaailmassa vaaditaan kypärän käyttöä kilpailuissa ja Horzelta löydät kypärämalleja, jotka täyttävät turvavaatimukset, tarjoavat mielenrauhaa sekä suojaavat vammautumisilta. Ratsastuskypärien tulisi olla kevyitä ja miellyttäviä ja Horzen kypärät on suunniteltu mahdollisimman tehokkaasti ilmastoiduiksi ja miellyttävän pehmeiksi, jotta voit käyttää niitä mukavasti koko pitkän päivän.

Ratsastuskypärä on välttämätön varuste jokaiselle ratsastajalle.

Ratsastuskypärät on suunniteltu kestämään erityisesti putoamisia hevosen selästä ja toisin kuin pyöräilykypärät, ne on suunniteltu suojaamaan lialta sekä samalla ottamaan vastaan erilaisten ratsastuksessa yleisimmin tapahtuvien onnettomuuksien aiheuttamat iskut. Ratsastuskypärät voivat suojata ratsastajaa maaseudulla ratsastaessa sekä metsässä esimerkiksi matalalla olevilta oksilta. Ratsastuskypärien lipat suojaavat silmiä auringolta ja luovat klassisen ratsastustyylin. Lisää värikäs päällinen kypärääsi, kun haluat kustomoida tyylisi ja luoda yhteensointuvan asukokonaisuuden muiden Horzen asusteiden kanssa. Ratsasta turvallisesti sertifioitu ja turvavaatimukset täyttävä ratsastuskypärä päässäsi ja nauti ratsastuksesta rauhallisin mielin.