Ratsastussaappaat, -kengät & chapsit

Ratsastussaappaat, -kengät & chapsit

Laajasta ratsastussaappaiden valikoimastamme jokainen löytää itselleen sopivat saappaat. Meiltä löydät myös jodhpurit, ratsastuskengät, tallikengät ja chapsit sekä tietenkin talviratsastussaappaat. Saatavissa on sekä nahkasta, keinonahkasta että kumista valmistettuja jalkineita.

477 tuotetta

Osta Ratsastussaappaat, -kengät & chapsit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horze tarjoaa suuren valikoiman ratsastusjalkineita kaikkiin tarpeisiisi

Ratsastussaappaat ovat yksi tavoitteellisen ratsastajan tärkeimmistä varusteista. Hyvin istuvat saappaat parantavat ratsastustasi, tekevät olosi mukavaksi ja pitävät sinut turvallisesti satulassa. Horzen ratsastusjalkinevalikoimasta löydät perinteiset ratsastussaappaat, ratsastuskengätjodhpurit ja tallikengät sekä tietenkin myös talviratsastussaappaat. Hyvin istuvat, nahkaiset ratsastussaappaat ovat oikea valinta, kun tarvitset kilpailuihin soveltuvat saappaat. Jodhpurit ja nauhalliset tallikengät sopivat erityisesti ratsastustunneille tai arkisempaan treeniin mukavien, nahkaisten chapsien kanssa. Hanki lämpimät ja vedenpitävät tallikengät Horzen valikoimasta, jotta voit suorittaa talliaskareet mukavasti.

Horzen englantilaistyyliset ratsastussaappaat ovat klassisen tyylikkäät

Valitse ratsastussaappaiksi kouluratsastussaappaat tai esteratsastussaappaat lajisi mukaan. Este- ja kenttäratsastukseen soveltuvissa malleissa on nauhat edessä ja tukeva takavetoketju, joka tekee saappaiden pukemisesta ja riisumisesta helppoa. Koulusaappaat sopivat täydellisesti kouluratsastukseen ja niissäkin on takavetoketju, joka mahdollistaa helpon pukemisen. Tallikengät kuuluvat perinteisesti arkiseen tyyliin, mutta oikeanlaisten minichapsien kanssa ne ovat lähes samalla viivalla estesaappaiden kanssa. Tallikengät ovat erityisen miellyttävät joustavien nauhojen ansiosta, niitä on tarvittaessa helppo kiristää tai löysätä. Jalkaan vedettävät jodhpurit sopivat erinomaisesti nuorille ratsastajille, eikä niitä käyttäesssä tarvitse taistella sotkuisten nauhojen kanssa. Useimmissa Horzen jodhpureissa on myös taka- tai etuvetoketjut pukemisen helpottamiseksi. Kokeile joko mustaa tai ruskeaa kenkäparia mieltymyksistäsi riippuen.

Meiltä löydät Horzen ratsastusjalkineiden lisäksi mm. Mountain Horse, Cavallo ja Muck Boots jalkineita.

Suosituimmat kategoriat