Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Toppaloimet

Toppaloimet

Ulkoloimet takaavat, että hevoset saavat nauttia terveellisestä ulkoilmasta säässä kuin säässä. Ulkoloimia on erilaisia kevyistä vuorettomista sadeloimista paksuihin talviloimiin, jotka suojaavat tuulelta ja tuiskulta.
112 tuotetta

Osta Toppaloimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Ulkoloimet ovat avainasemassa hevosen terveyden ylläpidon osalta pahimpien talvisäiden aikana.

Jotta hevonen pysyy terveenä, se vaatii niin paljon ulkoilua ja raikasta ilmaa, kuin suinkin mahdollista. Hevosia ei ole luotu seisomaan tallissa yötä päivää. Moni hevosenomistaja joutuu talvisin ristiriitaisten päätösten eteen halutessaan pitää hevosensa lämpimänä ja kuitenkin mahdollisimman hyvin liikutettuna. Kun hevosellasi on asianmukainen loimitus, se voi nauttia ulkoilustaan ja sinä pystyt rentoutumaan tietäessäsi, että hevosesi on loimen alla suojassa sääilmiöiltä. Lukuunottamatta sään ääri-ilmiöitä tai vaaroja, päivittäinen ulkoilu on paras tapa pitää hevosesi fyysisesti ja henkisesti terveenä. Kun lämpötila laskee pakkasen puolelle, lisää ylimääräinen ulkoloimi, joka pitää hevosesi lämpimänä ulkoilun aikana. Horzen valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja kevyistä ja ohuesti vuoratuista ulkoloimista äärimmäisen paksuihin ulkoloimiin, jotka sopivat arktisiin olosuhteisiin ja kovalla tuulella käytettäväksi. Hevoset haluavat luonnostaan suojata itseään sateelta, tuulelta ja lumelta, joten kun hevosellasi on kunnollinen ulkoloimi päällään, se tuntee olonsa erityisen mukavaksi. Laadukkaissa loimissa on vahvat ompeleet, kestävää ja vedenpitävää kangasta, tukevat metalliosat, sekä lisävarusteina häntäläppä tai kaulakappale.

Vuoreton tai ohuesti vuorattu ulkoloimi on hyvä vaihtoehto välikausiloimeksi, kun paksumpi loimi on liikaa.

Valitse kevyt ulkoloimi, kun haluat pitää viileän ilman loitolla hevosestasi keväällä tai myöhään syksyllä. Jos hevoselle tulee kuuma paksu ulkoloimi päällään, se saattaa hikoilla ja kylmettyä. Jos hevonen tuntee olonsa epämukavaksi ulkoillessaan, sairastumisen tai vamman ehkäisy on kuitenkin tärkeämpää kuin ulkoilun edut. Tarjoamalla hevosellesi kevyemmän ulkoloimen lämpötilanvaihtelujen varalta, annat sille mahdollisuuden ulkoilla välikausina mukavasti ja ilman ylimääräistä paksua kangaskerrosta. Horzen valikoimasta löytyy useita eri paksuisia ulkoloimia joko fleecevuorella tai vuorettomana.