Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZXMAS Säästä nyt

×

Effax

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
Järjestys:
6 tuotteita

Saksalaisvalmisteinen Effax nahanhoitoaine saa nahan kestämään pidempään. Tämä erinomainen nahanhoitosarja on suunniteltu käytettäväksi ilman lisättävää vettä, säilyttämään nahan luonnollisen tasapainon ja pitämään nahkatuotteesi pehmeinä ja joustavina. Nahka tarvitsee kunnollista hoitoa pysyäkseen kestävänä ja käyttökelpoisena. Effaxin tuotteet on suunniteltu auttamaan nahkaa pysymään elinvoimaisena.

Hevosharrastajat nauttivat Effaxin tuotteista erityisesti arvokkaiden nahkavarusteidensa hoidossa, mutta Effax valmistaa myös kokonaista ulkovarustemallistoa, sekä autojen ja moottoripyörien hoitotuotteita. Ratsastajat saavat hieman enemmän pitoa satulaan käyttämällä suosittua Effax Grip Stickiä. Tämä käytännöllinen tuote levitetään satulaan ja ratsastussaappaisiin tahmeamman pinnan saavuttamiseksi, jolloin pysyt tiiviisti satulassa. Tämä tuote lisää turvallisuutta ja vakautta ratsastukseen vahingoittamatta tai tahraamatta varusteita.

Effax nahanhoitoaine tai nahkabalsami on valmistettu lanoliinista, avokadoöljystä ja mehiläisvahasta, jotka ylläpitävät nahan kuntoa luonnollisella tavalla lisäten sen kestävyyttä ja käyttöikää. Tämä tuote hylkii kosteutta ja jättää kestävän kiillon antaen nahan kuitenkin hengittää luonnollisesti.

Kun haluat tehdä varusteille pikapuhdistuksen yhdellä yksinkertaisella tuotteella, kokeile Effax Leather Cream saippuaa, joka on käytännöllisessä annostelupullossa. Pullo voidaan ripustaa mihin tahansa koukkuun ja se sopii täydellisesti mukaan kilpailuihin tai tilanteisiin, joissa nahkaa täytyy puhdistaa reissun päällä. Yksinkertainen saippua puhdistaa ja hoitaa yhdellä kätevällä levityksellä, eikä vettäkään tarvita. Täydellinen tuote nahan pikaiseen ehostukseen kilpailualueella tai varustehuoneessa odotellessa.

Syvälle tunkeutuvan koostumuksensa ansiosta Effax Leather Combi ravitsee nahkaa tehokkaasti ja jättämättä rasvaista pintaa, kuten esimerkiksi neatsfoot-öljy. Tämä luonnollinen yhdistelmä vahvistaa nahkaa sitomalla kuituja yhteen tehden niistä vahvemmat ja lisäten nahan käyttöikää. Koska lopputulos ei ole rasvainen, vaatteet tai muut varusteet eivät tahraudu varusteiden välttämättömän ravitsemisen yhteydessä.

Glyseriinisaippua on klassinen tuote, joka ylläpitää nahan kuntoa ja Effaxin glyseriinisaippua on hyväksi todettu ja luotettava vaihtoehto. Kostean sienen avulla levitettynä glyseriinisaippua on perinteinen tapa puhdistaa varusteet. Nahka imee itseensä ravitsevat ja suojaavat aineet luonnollisesta glyseriinistä ja ylimääräinen glyseriini on helppo pyyhkiä pois. Glyseriinisaippuan hienovarainen tuoksu on merkki hyvin hoidetuista, pehmeistä ja turvallisista varusteista.

Effaxin ulkoilutuotteet on valmistettu yhtä korkeiden standardien mukaan, kuin hevosharrastajille suunnatut tuotteet ja ne tarjoavat laatua ja tyytyväisyyttä ostajalleen.

Tämän erinomaisen nahanhoitosarjan lisäksi Essex valmistaa kaikkea hevosten makupaloista ja herkuista shampoisiin, kavionhoitoaineisiin, hyönteiskarkotteisiin, sekä moniin muihin hevostenhoitotuotteisiin. Effax valmistaa kaikki tuotteensa yhtä huolellisesti ja laadukkaasti, pitäen hevosen ja ratsastajan turvallisuutta ja terveyttä ykkössijalla tärkeysjärjestyksessään.

Kokeile Effaxin tuotteita myös muissa tärkeissä elämänvaiheissa maastovaelluksista valtateille. Effax on ylpeä käyttäessään luonnollisissa tuotteissaan vain laadukkaimpia ainesosia. Horze toimittaa tätä syvävaikutteisten nahanhoitoaineiden tuotelinjaa ylpeydellä.

Lue lisää