Effax
Effax

Effax

12 tuotetta
Effax Leather-Combi, 500 ml

Effax

Leather-Combi, 500 ml

12,50 €
0.5 l (25,00 € / l)
Effax Leather-Balm, 500 ml

Effax

Leather-Balm, 500 ml

11,95 €
0.5 l (23,90 € / l)
(2)
Effax glyseriinisaippua sienellä, 250 ml
Uusi

Effax

glyseriinisaippua sienellä, 250 ml

8,95 €
0.25 l (35,80 € / l)
Saatavilla heti
Effax Glycerine-Soap, 300 ml

Effax

Glycerine-Soap, 300 ml

8,95 €
0.25 l (35,80 € / l)
(2)
Effax Leather-Creamsoap, 400 ml

Effax

Leather-Creamsoap, 400 ml

11,95 €
0.4 l (29,88 € / l)
Effax synteettisten pesuaine

Effax

synteettisten pesuaine

13,50 €
0.25 l (54,00 € / l)
Effax HorseBoots Miracle, 500ml

Effax

HorseBoots Miracle, 500ml

22,95 €
0.5 l (45,90 € / l)
Effax Leather-Grip-Stick, 50 ml

Effax

Leather-Grip-Stick, 50 ml

9,95 €
0.05 l (199,00 € / l)
Saatavilla heti
Effax Leather-Speedy-Shine -nahan kiillotussieni

Effax

Leather-Speedy-Shine -nahan kiillotussieni

4,95 €
(1)
Effax Leather-Combi + Mildew-Free Formula, 500 ml

Effax

Leather-Combi + Mildew-Free Formula, 500 ml

15,95 €
0.5 l (31,90 € / l)
Saatavilla heti
Effax leather-balm + Grip, 250ml

Effax

leather-balm + Grip, 250ml

12,95 €
0.25 l (51,80 € / l)
Effax Leather-Soft, 500 ml

Effax

Leather-Soft, 500 ml

16,95 €
Osta Effax at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Saksalaisvalmisteinen Effax nahanhoitoaine saa nahan kestämään pidempään. Tämä erinomainen nahanhoitosarja on suunniteltu käytettäväksi ilman lisättävää vettä, säilyttämään nahan luonnollisen tasapainon ja pitämään nahkatuotteesi pehmeinä ja joustavina. Nahka tarvitsee kunnollista hoitoa pysyäkseen kestävänä ja käyttökelpoisena. Effaxin tuotteet on suunniteltu auttamaan nahkaa pysymään elinvoimaisena.

Hevosharrastajat nauttivat Effaxin tuotteista erityisesti arvokkaiden nahkavarusteidensa hoidossa, mutta Effax valmistaa myös kokonaista ulkovarustemallistoa, sekä autojen ja moottoripyörien hoitotuotteita. Ratsastajat saavat hieman enemmän pitoa satulaan käyttämällä suosittua Effax Grip Stickiä. Tämä käytännöllinen tuote levitetään satulaan ja ratsastussaappaisiin tahmeamman pinnan saavuttamiseksi, jolloin pysyt tiiviisti satulassa. Tämä tuote lisää turvallisuutta ja vakautta ratsastukseen vahingoittamatta tai tahraamatta varusteita.

Effax nahanhoitoaine tai nahkabalsami on valmistettu lanoliinista, avokadoöljystä ja mehiläisvahasta, jotka ylläpitävät nahan kuntoa luonnollisella tavalla lisäten sen kestävyyttä ja käyttöikää. Tämä tuote hylkii kosteutta ja jättää kestävän kiillon antaen nahan kuitenkin hengittää luonnollisesti.

Kun haluat tehdä varusteille pikapuhdistuksen yhdellä yksinkertaisella tuotteella, kokeile Effax Leather Cream saippuaa, joka on käytännöllisessä annostelupullossa. Pullo voidaan ripustaa mihin tahansa koukkuun ja se sopii täydellisesti mukaan kilpailuihin tai tilanteisiin, joissa nahkaa täytyy puhdistaa reissun päällä. Yksinkertainen saippua puhdistaa ja hoitaa yhdellä kätevällä levityksellä, eikä vettäkään tarvita. Täydellinen tuote nahan pikaiseen ehostukseen kilpailualueella tai varustehuoneessa odotellessa.

Syvälle tunkeutuvan koostumuksensa ansiosta Effax Leather Combi ravitsee nahkaa tehokkaasti ja jättämättä rasvaista pintaa, kuten esimerkiksi neatsfoot-öljy. Tämä luonnollinen yhdistelmä vahvistaa nahkaa sitomalla kuituja yhteen tehden niistä vahvemmat ja lisäten nahan käyttöikää. Koska lopputulos ei ole rasvainen, vaatteet tai muut varusteet eivät tahraudu varusteiden välttämättömän ravitsemisen yhteydessä.

Glyseriinisaippua on klassinen tuote, joka ylläpitää nahan kuntoa ja Effaxin glyseriinisaippua on hyväksi todettu ja luotettava vaihtoehto. Kostean sienen avulla levitettynä glyseriinisaippua on perinteinen tapa puhdistaa varusteet. Nahka imee itseensä ravitsevat ja suojaavat aineet luonnollisesta glyseriinistä ja ylimääräinen glyseriini on helppo pyyhkiä pois. Glyseriinisaippuan hienovarainen tuoksu on merkki hyvin hoidetuista, pehmeistä ja turvallisista varusteista.

Effaxin ulkoilutuotteet on valmistettu yhtä korkeiden standardien mukaan, kuin hevosharrastajille suunnatut tuotteet ja ne tarjoavat laatua ja tyytyväisyyttä ostajalleen.

Tämän erinomaisen nahanhoitosarjan lisäksi Essex valmistaa kaikkea hevosten makupaloista ja herkuista shampoisiin, kavionhoitoaineisiin, hyönteiskarkotteisiin, sekä moniin muihin hevostenhoitotuotteisiin. Effax valmistaa kaikki tuotteensa yhtä huolellisesti ja laadukkaasti, pitäen hevosen ja ratsastajan turvallisuutta ja terveyttä ykkössijalla tärkeysjärjestyksessään.

Kokeile Effaxin tuotteita myös muissa tärkeissä elämänvaiheissa maastovaelluksista valtateille. Effax on ylpeä käyttäessään luonnollisissa tuotteissaan vain laadukkaimpia ainesosia. Horze toimittaa tätä syvävaikutteisten nahanhoitoaineiden tuotelinjaa ylpeydellä.