Mid Season SALE
Pelham-Kuolaimet

Pelham-Kuolaimet

Pelham-kuolain vaikuttaa hieman samankaltaisesti kuin kankikuolain, mutta tämän yhden kuolaimen kanssa voidaan käyttää kaksia ohjia. Pelhamissa yhdistyvät nivelkuolaimen ja kankikuolaimen ominaisuudet, jolloin vipuvaikutus saadaan esiin käyttämällä alempaan renkaaseen kiinnitettyä ohjaa.

30 tuotetta

Osta Pelham-Kuolaimet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Pelham-kuolain - kuolain ammattilaisten käyttöön

Pelham-kuolainta käytetään pääasiassa esteratsastuksen korkeammilla tasoilla. Siinä on suora, nivelletty tai kolmipalainen suukappale varsilla ja leukaketjulla, kuten kankikuolaimessa. Suukappaleessa voi olla myös kumia. Niin kutsutussa baby pelhamissa on tavallista lyhyemmät varret. Kankikuolaimen tapaan pelham-kuolaimella on vipuvaikutus. Yhteen kuolaimeen kiinnitetään ratsastaessa kahdet ohjat. Kuolaimen renkaiden välille voi kiinnittää myös deltan, johon kiinnitetään yhdet ohjat. Kuolain voi olla hyvin voimakas vaikutukseltaan, joten sitä suositellaan vain kokeneille ratsastajille.

Horzelta löydät pelham-kuolaimia, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, Sensoganista, titaanista tai Auriganista. Suukappaleessa voi olla myös kumia. Laajassa valikoimassamme on mm. Sprenger kuolaimia.

Suosituimmat kategoriat