Koirien kuljetusboxit

Koirien kuljetusboxit

1 tuotetta
Christ Bailey koiran kantolaukku lampaankarvalla

Christ

Bailey koiran kantolaukku lampaankarvalla

169,00 €
(1)
Osta Koirien kuljetusboxit at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Koirien kuljetushäkit tarjoavat lemmikillesi turvallisen, rauhallisen ja mukavan nukkumapaikan.

Häkki on myös käytännöllinen koulutusväline lemmikillesi. Koirat nauttivat luonnostaan siitä, että pystyvät pakenemaan kodin hälinää rauhalliseen pesään, jossa on mukava levätä. Käytä koiran häkkiä lemmikkisi säilytykseen, kun se kaipaa hiljaisuutta tai kun on aika nukkua. Monet koirat pyrkivät luonnostaan lepäämään häkkiin, kun ne kaipaavat rauhaa. Häkki toimii myös ihanteellisesti tilanteissa, joissa koirat täytyy pitää erillään toisistaan turvallisuussyistä.

Koirien kantokopat sopivat täydellisesti pienemmille koirille.

Kuljeta lemmikkiäsi turvallisesti Horzen kantokopassa automatkoilla tai matkalla eläinlääkärissä. Pienempiä koiria voidaan kuljettaa myös pehmeäreunaisessa kantokopassa, jossa on mukavat pehmusteet ja tyyny. Kovapintaiset kantokopat sopivat ihanteellisesti kuljetukseen ja niiden kuori suojaa tehokkaasti kuljetuksen aikana. Koirien kantokopat ovat turvallisia ja pitävät lemmikkisi tallessa ja vahingoittumattomana matkustuksen aikana.