Säästä jopa 60 % Horzen, B Vertigon ja monien muiden merkkien tuotteista *
Säästä nyt

Ötökkäloimet

Kärpäsloimet ja -suojukset suojaavat hevosta purevilta hyönteisiltä ja mahdollistavat kesästä nauttimisen ilman turhautumista ja ärsyyntymistä purevien hyönteisten takia.

Rajaukset:
61 tuotetta

Kärpäsloimet ovat ihanteellisia lämpimällä säällä, kun lentävistä hyönteisistä tulee kiusallinen riesa, joka vaarantaa hevosesi mukavuuden.

Kärpäsloimet on suunniteltu suojaamaan hevosesi herkkää ihoa purevilta hyönteisiltä. Suojaava verkkomateriaali mahdollistaa ilmankierron ja suojaa hevosen karvapeitettä ja ihoa puremilta. Ihanteellinen kärpäsloimi pitää hevosesi olon viileänä ja vaikeuttaa ärsyttävien hyönteisten pääsyä hevosen iholle. Mitä vähemmän ärsykkeitä hevosellasi on odottaessaan vuoroaan verryttelyalueella, sitä tyytyväisempänä se pysyy. Käytä käräpäsloimea sisällä tallissa suojaamaan ikäviltä tallikärpäsiltä. Horzen valikoimasta löytyy myös yhdistelmäloimi, jossa on sekä kärpäsloimen, että sadeloimen parhaat ominaisuudet yhdessä loimessa.

Kun hevosesi ulkoilee lämpimällä säällä, lisää sen ulkoiluvarustukseen kärpäsmaski, joka suojaa silmiä hyönteisiltä.

Kärpäsmaskit ovat monipuolinen ja helppo tapa suojata hevostasi ötököiltä ilman suihkutettavaa hyönteiskarkotetta. Valitse maski, kun haluat suojata hevosen silmät, korvat tai jopa turvan ja suojata hevostasi turhautumiselta, pään ravistelulta ja kivuliaista puremista mahdollisesti aiheutuvilta vammoilta. Kärpäsmaski suojaa hevosesi herkkiä silmiä myös auringon säteilyltä tehden ulkoilusta huomattavasti miellyttävämpää. Joissain kärpäsmaskeissa on myös korvasuojukset, kun taas osa maskeista on suunniteltu lähinnä silmien suojaamiseen. Hapsupäällysteinen kärpäspanta on myös erinomainen valinta, jos kokonaista huppua ei tarvita ja pieni määrä kankaisia hapsuja auttaa hevosta huitomaan kärpäset pois ja rentoutumaan. Minkä tahansa kärpäshuppumallin valitsetkin, voit joko yhdistää sen kärpäsloimeen tai käyttää yksinään riippuen hevosesi tarpeista.