Tietoa meistä
Tämä on Horze. Haluamme kertoa yrityksestämme, meille tunnusomaisista asioista sekä siitä, mikä erottaa meidät muista. Tapaa sponsoroimamme ratsastustiimi. Lue lisää vapaista työpaikoistamme. Toivomme palautetta ja rohkaisemme kysymään sekä kommentoimaan. Otathan yhteyttä meihin milloin vain.

Hevosen ja ratsastajan välinen ainutlaatuinen suhde

Juuri hevosen ja ratsastajan välinen ainutlaatuinen suhde on ratsastuksen ydin. Olemme aina halunneet tarjota ratsastajille erinomaisia tuotteita, jotka vahvistavat tätä suhdetta. Jatkamme ratsastuksen intohimon jakamista mottomme mukaan: Se on elämäntyyli.

Kuinka kaikki alkoi...

Hevosten ystävä Gunnar Gangsö aloitti vuonna 1982 yksinkertaisen hevosenkenkien, valjaiden ja loimien tuotannon Lahdessa, Suomessa. Hänen intohimonsa työtään kohtaan ja työn erinomainen laatu alkoivat puhua puolestaan. Vähitellen yritys kasvoi ensin Suomessa ja pian se laajeni myös ympäri Eurooppaa.

Löydä jälleenmyyjämme tästä

Löydät suuren valikoiman tuotteita sekä ratsastajalle että hevoselle Horze-myymälöistämme ympäri Euroopan. Lisäksi teemme yhteistyötä satojen myymälöiden kanssa ympäri maailman. Myös näistä myymälöistä löydät tuotteitamme.