Tietoa meistä
Tämä on Horze. Haluamme kertoa yrityksestämme, meille tunnusomaisista asioista sekä siitä, mikä erottaa meidät muista. Tapaa sponsoroimamme ratsastustiimi. Lue lisää vapaista työpaikoistamme. Toivomme palautetta ja rohkaisemme kysymään sekä kommentoimaan. Otathan yhteyttä meihin milloin vain.

Champions aim higher

Olemme erittäin ylpeitä lahjakkaasta ja ahkerasti työskentelevästä ratsastajatiimistämme. Meille he edustavat ratsastusmaailman tulevaisuutta. Jotkut heistä ovat tämän päivän johtavia lahjakkuuksia, kun taas toiset tulevat loistamaan kansainvälisillä kilpakentillä tulevaisuudessa. Ratsastajillamme on inspiroivaa kunnianhimoa, ja me tuemme heitä 100-prosenttisesti heidän unelmiensa saavuttamisessa.

Ida Johansen
Norja
Esteratsastus

Ida sai ensimmäisen hevosensa 13-vuotiaana. Kun hän osti Lady Catalinan vuonna 2009, hän pääsi norjan maajoukkueeseen. Hänen tavoitteenaan senioriratsastajana ovat hyvät ja tasaiset tulokset Grand Prix-luokissa, sekä uusien ja nuorten hevosten treenaaminen seuraaville tasoille.

Nina Braaten
Norja
Esteratsastus

Ratsastus on ollut suuri osa Ninan elämää 12-vuotiaasta lähtien. Hän on mm. voittanut henkilökohtaisen kullan Scandinavian Championship -kilpailussa ja oli mukana joukkueessa, joka voitti CSIO4*:n Norjan Grand Prixissä Drammenissa vuonna 2005. Hän on saavuttanut myös ensimmäisen sijan Nations Cup CSIO4* -kilpailussa Poznassa ja pronssia MM-kilpailuissa Favoritas-orilla.

Nicolai Lindbjerg
Norja
Esteratsastus

Nicolai asuu Pohjois-Norjassa ja pyörittää treenikeskusta siellä. Hän kilpailee seitsemällä hevosellaan kaikkialla Euroopassa, sekä henkilökohtaisesti että norjan joukkueessa. Hän on ollut sijalla 3 Norjan mestaruuskisoissa 2010 ja edusti Norjaa Macalanin maailmancupissa Belgiassa 2010 saavuttaen sijan 14.