Tietoa meistä
Tämä on Horze. Haluamme kertoa yrityksestämme, meille tunnusomaisista asioista sekä siitä, mikä erottaa meidät muista. Tapaa sponsoroimamme ratsastustiimi. Lue lisää vapaista työpaikoistamme. Toivomme palautetta ja rohkaisemme kysymään sekä kommentoimaan. Otathan yhteyttä meihin milloin vain.

Laaja tuotevalikoima

Horze verkkokauppa tarjoaa yli 40 000 tuotteellaan hevoselle ja ratsastajalle yhden suurimmista hevosvarusteiden tuotevalikoimista koko Euroopan hevosystäville. Eri tuoteryhmien laajan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme myös useiden tunnettujen hevosvarustemerkkien tuotteita. Nämä valikoimat ovat saatavissa kaikkialla - milloin vain - missä vain.

Nopea toimitus ja ilmaiset toimituskulut

Kaikki varastossa olevat Horze ja B Vertigo tuotteet ovat valmiita lähetettäviksi vain muutamia tunteja tilauksesi vastaanottamisen jälkeen. Ilmainen toimitus kaikille yli 69 euron tilauksille, maksamme myös palautuskulut.

Yksinkertainen ja turvallinen maksu

Tarjoamme useita maksutapoja, joiden ansiosta ostoksien teko on sinulle helppoa. Turvallinen verkkokauppa-sertifikaattimme takaa luotettavan ostokokemuksen.