Mid Season SALE
Koirien kaulapannat

Koirien kaulapannat

Valikoimastamme löytyy useita eri värisiä ja tyylisiä kaulapantoja nelijalkaiselle ystävällesi. Talutushihnoja on olemassa useita eripituisia, ja voit valita niistä koirasi kaulapannan kanssa upeasti yhteensopivan taluttimen.

43 tuotetta
Osta Koirien kaulapannat at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Koirien kaulapantoja on saatavilla monia erilaisia

Valitse värikkäistä, nailonista valmistetuista kaulapannoista omasi joko pikalukolla tai soljella. Yhdistele laajasta valikoimastamme kaulapantoja ja taluttimia, joista on saatavilla runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja. Kaulapannat voivat olla joko klassisia, tyylikkäästä nahasta valmistettuja tai hauskoja, kuviollisia ja kestäviä nailonmalleja. Etsi oikea koko koirallesi valikoimastamme, josta löytyy sekä pienille että suurille koirille täydellisesti mitoitettuja kokoja. Voit myös kustomoida kaulapannan brodeeratulla tekstillä, nimilaatalla tai puhelinnumerolla, jolloin panta toimii kätevästi myös turvavarusteena. Paras ystäväsi näyttää upealta ja on tarvittaessa myös helposti löydettävissä, kun sen nimi on lisätty kaulapantaan.

Koirien talutushihnat ja taluttimet viimeistelevät jokaisen tyylin

Löydä tarpeidesi mukaan täydellinen, oikean pituinen ja haluamastasi materiaalista valmistettu talutushihna. Anna koirallesi reilusti tilaa liikkua riittävän pitkässä ja kestävässä talutushihnassa tai sopivan kokoisissa koiran valjaissa. Horzen talutushihnat ja koiran valjaat on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja niissä on kätevät pikakiinnitykset, jotka on suunniteltu kestämään päivittäisiä lenkkejä ja leikkihetkiä. Horzella on myös käytännöllisiä ja hauskoja kissan kaulapantoja.