Eskadron
Eskadron

Eskadron

Yli kolmen vuosikymmenen ajan Eskadron on kehittänyt luotettavia ja innovatiivisia laatuvarusteita ratsastusurheiluun. Eskadron keskittyy tuotteissaan erityisesti turvallisuuteen, suorituskykyyn ja hevosten hyvinvointiin. Riippumatta siitä, oletko kilparatsastaja vai harrastelija, Eskadronin innovatiivisesti muotoillut ja kauniit varusteet tarjoavat optimaalista luotettavuutta ja kestävyyttä.

252 tuotetta
Osta Eskadron at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Eskadron - yksi maailman suosituimmista hevosurheilumerkeistä

Eskadron on edustanut jo yli kolmen vuosikymmenen ajan laatua, luotettavuutta ja innovatiivisuutta kansainvälisillä hevosurheilumarkkinoilla. Brändi on keskittynyt turvallisuuteen, suorituskykyyn ja hevosen hyvinvointiin. Eskadron näkee vaivaa tuottaessaan erittäin luotettavia ja kestäviä sekä innovatiivisia tuotteita niin ratsastukseen, treeniin kuin kilpailuihin. Ja tuotteisiin yhdistyy tietenkin myös upea ulkonäkö.

Eskadron on hevosurheilun moderni brändi

Eskadron on yksi hevosurheilun suurimmista brändeistä. Kuten sisaryhtiönsä Pikeur, brändi on ollut vuodesta 1990 alkaen osa Bugatti Holding Brinkmann Groupia, joka on edustanut parasta laatua ja trendikkyyttä hevosurheilumarkkinoilla perustamisestaan vuonna 1977 asti. Brändi asettaa itsensä tarkoituksella sekä ammattimaisen hevosurheilun että vapaa-ajan ratsastajien brändiksi laadukkailla tuotteillaan, joiden hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.

Eskadronin mallistot

Eskadron lanseeraa uudet mallistot kaksi kertaa vuodessa: Eskadron Kevät/kesämalliston keväällä sekä Syksy/talvimalliston syksyllä. Nämä sisältävät sekä Classic Sports, New Generation, Eskadron Heritage, Basics, Platinum sekä Equestrian Fanatics mallistot. Yksi uusimpia tulokkaita on #ridesleepeatrepeat.

Eskadron ei takaa vain laatua, vaan se korostaa myös muotitietoisuuttasi ja kauneuttasi, niin ratsastaessa kuin muuten.

Eskadron edustaa tyylikkyyttä hevosurheilussa

Eskadronin hevostarvikkeet saavat jokaisen ratsastajan sydämen sykkimään nopeammin, ja tuotemallistosta löytyykin laaja valikoima tuotteita, joilla voit pukea sekä itsesi että hevosesi päästä varpaisiin tai kavioihin.

Valikoimasta löytyvät oikeat tuotteet kaikkiin tilanteisiin, niin jodhpurit, ratsastuspaidat ja ratsastustakit sinulle kuin suojatriimut & riimunnarutloimet, korvahuput, kuljetussuojat ja pintelit hevoselle unohtamatta brändin suosituinta tuotetta eli satulahuopaa.

Taidokkaan valmistuksen lisäksi brändi on tunnettu esteettisyydestä, väreillä leikkimisestä ja uudistumisesta kerran toisensa jälkeen. Esim. ridesleepeatrepeat-hashtag tuotiin oikeaan elämään, ja niin kaunis ja värikäs mallisto oli syntynyt. Eskadronin satulahuovat eivät ole suosittuja vain niiden upean ulkonäön vuoksi, vaan niillä on myös erittäin hyvät ominaisuudet. Ne ovat mm. hengittäviä, luistamattomia ja iskuja vaimentavia. Eskadron yhdistää kauneuden ja käytännöllisyyden ja on sen myötä oikea valinta kaikille, jotka arvostavat sekä laatua että ulkonäköä.

Eskadron lanseeraa useita eri mallistoja joka vuosi. Kevät/kesämallisto tulee keväällä, ja Syksy/talvimallisto talvella. Lisäksi Eskadron tuo säännöllisesti markkinoille useita muita mallistoja. Näitä ovat muiden muassa Classic Sports, New Generation, Heritage, Nici, Basics, Platinum ja Equestrian Fanatics -mallistot.