Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Korvahuput

Korvahuput

Korvahuput suojaavat hevosesi herkkiä korvia yleisön ääniltä ja muilta häiriöiltä, jotta se pystyy keskittymään suoritukseensa kilpailujen aikana. Nämä korvahuput ovat tyylikkäitä ja kestäviä.
83 tuotetta

Osta Korvahuput osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten korvahuput eliminoivat äänistä aiheutuvat häiriötekijät ja näyttävät upeilta kilpailuareenalla.

Kiinnitä tyylikäs korvahuppu hevosesi suitsiin ja varmista, että pöly ja lika pysyvät poissa häiritsemästä hevosesi suoritusta kilpailujen aikana. Ohut puuvilla tai verkkomateriaali suojaavat hevosesi korvia ulkopuolelta tulevilta häiriötekijöiltä, jotka saattavat häiritä tai järkyttää hevostasi keskittyneenkin suorituksen aikana. Nämä korvahuput saattavat vähentää tai poistaa pään ravistelua ja muita turhauttavia tapoja tehden ratsastuksesta miellyttävämpää. Korvahuppu on erinomainen keino pitää hevosesi tyytyväisenä ja keskittyneenä. Virkatut, värikkäät huput imartelevat hevosesi päätä, sopivat yhteen muiden varusteiden kanssa ja mahdollistavat hyvän ilmankierron ja siten myös lisäävät työskentelyn mukavuutta. Tereet ja yksityiskohdat antavat kauniin ja viimeistellyn ulkonäön. Hevosten korvahuppuja voidaan myös kustomoida brodeerauksin ja osassa on myös koristeina strasseja tai koristeellista satiininyöriä.

Korvahuppu suojaa hevosesi herkkiä korvia ja antaa sen keskittyä työhönsä.

Korvahuppu on välttämätön kilpailuvaruste, kun haluat minimoida hevosesi suoritusta haittaavat häiriötekijät. Pidä hevosesi keskittyneenä kilpailuun korvahupun avulla ja lisää samalla ripaus tyylikkyyttä kilpailuvarustukseenne. Nämä korvahuput lievittävät myös yleisöstä kuuluvia ääniä ja pitävät häiritsevät tekijät minimissä suorituksen aikana korostaen samalla hevosesi tyylikkyyttä. Valitse korvahuppu hevosesi muiden varusteiden sävymaailman mukaan täydentääksesi viimeistellyn tyylin. Kevyt puuvilla ja verkkomateriaali, sekä virkattu pohjakangas ovat helppohoitoisia materiaaleja ja pysyvät uuden näköisinä pitkään. Valitse mieleisesi lukemattomista vaihtoehdoista ja lisää vielä koristeellinen brodeeraus, kun haluat tehdä korvahupusta entistäkin tyylikkäämmän.