Hyönteissuojat

Hyönteissuojat

Hevosen suojaaminen hyönteisiltä on erittäin tärkeää sekä sinulle että hevosellesi, ja siksi täältä löytyy laaja valikoima hyönteisiltä suojaavia tuotteita.

239 tuotetta

Osta Hyönteissuojat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Suojaa hyönteisiltä ympäri vuorokauden

Kesällä häiritseviä hyönteisiä ja kärpäsiä tuntuu olevan joka paikassa, niin tallissa kuin laitumella, ratsastaessa ja maneesissa treenatessa. Eivätkä hyönteiset ja kärpäset ole riesana vain ratsastaessa tai hevosta käsitellessä. Niiden puremat voivat aiheuttaa kutinaa, kipua ja levittää sairauksia sekä saada jopa kesäihottuman puhkeamaan. Kun haluat suojata hevostasi näiltä viheliäisiltä hyönteisiltä eri tilanteissa, löydät Horzelta kattavan valikoiman hyönteisiltä suojaavia tuotteita hevosille.

Hyönteisloimista kärpäshuppuihin ja hyönteiskarkotteisiin

Tarvitset ratsastukseen ja treeniin hyönteisloimen eli kärpäsloimen. Jos lentävät hyönteiset häiritsevät kovasti hevostasi, kannattaa harkita kaulakappaleellista hyönteisloimea ja korvahuppua tai kärpäsmaskia.

Allergialle alttiit ja herkät hevoset tarvitsevat rentoutuakseen ihottumaloimen, joka antaa erityisen hyvän suojan purevilta ja pistäviltä hyönteisiltä. Tallissa ja maneesissa ratsastaessa hyönteiskarkote tai hyönteissuihke saattaa riittää. Yksi asia on kuitenkin varmaa: Siellä, missä on hevosia, on myös kärpäsiä ja paarmoja. Horzen laajasta valikoimasta löydät hyönteiskarkotteet sekä itsellesi ja hevosellesi, jolloin selviätte häiritsevistä hyönteisistä joka tilanteessa.

Hevosen suojaaminen hyönteisiltä on tärkeä aihe jokaiselle hevosen omistajalle. Kun hevoset havaitsevat kärpäsiä tai muita hyönteisiä, ne tulevat usein äärettömän levottomiksi. Kärpäset laskeutuvat mielellään hevosen pään päälle, kun taas paarmat purevat hevosen mahan ohuemman nahan kohdalta.

Onneksi on olemassa paljon erilaisia tuotteita hevosen suojaamiseksi näiltä harmeilta. Näitä ovat yksinkertaiset riimut silmien kohdalla olevilla hapsuilla, kärpäsmaskit, korvahuput ja hyönteisloimet eli kärpäsloimet. Lisäksi on olemassa erilaisia suihkeita ja voiteita, jotka karkottavat hyönteisiä pois hevosen luota. Mikä näistä on paras hevosellesi, riippuu tilanteesta ja hevosesta. Laitumella ollessa vaatimukset ovat erilaisia kuin ratsastaessa, eivätkä kaikki hevoset edes pidä kärpäshupuista.

kuinka-voin-suojata-hevostani-hyoenteisiltae
Suosituimmat kategoriat