Säästä jopa 50% monista tuotteista
Hyönteissuojat

Hyönteissuojat

Kärpäshuput pitävät ärsyttävät hyönteiset loitolla hevosesi herkältä naamalta. Kärpäsloimet pitävät hevosesi olon miellyttävänä niin ulkona kuin sisälläkin.
206 tuotetta

Osta Hyönteissuojat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten kärpäsmaski ovat paras apu kesän inhottavimpia ötököitä vastaan.

Pue hevosellesi suojaava kärpäsmaski ulkoilun ajaksi ja katso, kun se saa nauttia laiduntamisesta rauhassa. Kärpäsmaskit on suunniteltu siten, että niissä on silmien kohdalla verkkomateriaalia, jonka läpi hevonen pystyy näkemään, mutta joka suojaa kuitenkin auringonvalolta. Tämä materiaali muodostaa myös suojakerroksen, jonka läpi kärpäset ja muut hyönteiset eivät pääse häiritsemään hevosesi laiduntamista tai levittämään mahdollisia infektioita. Joissain kärpäsmaskeissa on korvasuojukset ja osassa reiät, jotta korvat pysyvät vapaina. Valitse kärpäshapsut, kun haluat hellävaraisen pidennyksen hevosesi luonnolliseen otsatukkaan tai maski turpasuojuksella, kun haluat parhaan mahdollisen suojaustehon.

Hevosten kärpäsloimet suojaavat hevosta hyönteisiltä miellyttävällä tavalla joko laitumella tai tallissa.

Suojaava kärpäsloimi tarjoaa ultimaattisen suojan kesän purevilta hyönteisiltä ja UV-säteiltä. Anna hevosesi laiduntaa rauhassa ja ilman häiritseviä ötököitä tämä täysin peittävä, kaulakappaleellinen loimi yllään. Kun täysin peittävää loimea ei tarvita, kokeile kevyempää kärpäsloimea, joka pitää ötökät poissa hevosen selästä. Eczema-loimi peittää suurimman osan hevosen vartalosta, myös herkän vatsan alueen. Voita kärpässota Horzen suojavarusteiden avulla.