Satulahuopa suojaa satulaa - Horze hevostarvikkeet
Turvallisuus ennen kaikkea!
30 % alennusta Horzen ratsastuskypäristä & selkäsuojista
Satulahuovat

Satulahuovat

Satulahuopia on saatavilla Horzelta jokaisen ratsastajan makuun, budjettiin ja lajiin sopivia - eri muotoisia, eri värisiä ja erilaisista materiaaleista valmistettuja. Valitse klassinen neliöhuopa kouluratsastukseen tai yleishuopa englantilaiseen satulaan mukailemaan satulasi muotoja.
433 tuotetta

Osta Satulahuovat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horzelta löytyy useita eri mallisia, -tyylisiä ja -värisiä satulahuopia jokaisen ratsastajan tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Värikäs satulahuopa on täydellinen keino lisätä ripaus väriä ja persoonallisuutta ratsukon tyyliin. Neliömallisia koulu- ja yleissatulahuopia on saatavilla värikkäitä, kuviollisia ja kontrastitereillä somistettuja, joiden värit sointuvat yhteen muiden tallivarusteidesi kanssa. Valitse ihana, tikattu koulusatulahuopa korkealla säkätilalla ja toppauksella tarjoamaan pehmustetta ja tukea hevosellesi ratsastuksen aikana. Yleismalli sopii hyvin este- ja yleissatulohin suojaamaan ja tukemaan selkää, sekä näyttäen samalla muodikkaalta. Aalto- tai neliötikattu, hengittävä ja kosteutta siirtävä kangas mahdollistaa hyvän ilmankierron ja mukavuuden, sekä persoonallisen tyylin. Horzen satulahuovat on helppo pitää uuden näköisinä pesemällä ne käytön jälkeen ja kuivattamalla ilmavasti.

Englantilaiset satulahuovat ovat täydellinen valinta aktiiviselle ratsukolle.

Valitse lempivärisi tai klassisen valkoinen satulahuopa lisäämään mukavuutta hevosesi satulan alle. Englantilaisissa satulahuovissa on vastinhihnakiinnikkeet ja satulavyölenkit, jotta ne eivät luisu pois satulan alta ratsastuksen aikana. Tee satulahuovastasi persoonallinen brodeeraamalla siihen esimerkiksi tallin nimi, omat nimikirjaimesi tai logo. Satulahuovat ovat myös erinomaisia lahjoja jokaiselle ratsastajalle. Varmista, että sinulla on varastossasi muutama eri värinen satulahuopa, joita voit jakaa ystäviesi kanssa ja yhdistellä mielesi mukaan.