Suitset & Ohjat

Suitset & Ohjat

Erilaisia suitsia on olemassa yhtä paljon kuin erilaisia hevosrotuja, treenitapoja ja ratsastustyylejä. Tutustu laajaan valikoimaamme, jossa on suitsia niin englantilaistyyliseen kuin lännenratsastukseen. Meiltä löydät kaikenlaisia malleja klassisista suitsista kuolaimettomiin hackamore-suitsiin ja paljon muuta.

540 tuotetta

Osta Suitset & Ohjat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten suitset

Suitsien ostaminen ei ole aina niin yksinkertaista. Vaikka olet varmasti jo päättänyt ratsastustyylisi, esim. englantilaistyylinen tai lännenratsastus, oikeiden suitsien valintaan vaikuttaa myös se, mitkä suitset sopivat parhaiten sinulle ja hevosellesi. Eri ratsastuslajeihin voi tietenkin käyttää eri suitsia.

Perinteisessä englantilaistyylisessä ratsastuksessa käytetään yleisimmin nivelsuitsia englantilaisella turpahihnalla. Meksikolaiset suitset, joissa on lisäpehmuste hevosen herkän nenäpiin kohdalla, kasvattavat myös suosiotaan. Vapaa-ajan ratsastajat suosivat myös kuolaimettomia suitsia luonnollisesti taitotasostaan riippuen.

Jos ratsastat kilpaa, kuolainvalintasi riippuu ratsastusluokastasi.

Monet eri asiat vaikuttavat oikean kuolaimen valintaan

Ratsastustaitosi ja sekä sinun että hevosesi yksilölliset vaatimukset vaikuttavat suitsien ostopäätökseen. Tyyli ja tuntuma ovat tietenkin myös tärkeitä. Suitsien tulisi sopia yhteen satulasi värin ja tyylin sekä oman ja hevosesi ulkonäön kanssa. Jos pidät glitteristä ja kimalluksesta, tutustu valikoimamme otsapantoihin, joissa on kristallisomisteita. Jos pidät enemmän hillitystä tyylistä, voit valita perinteiset suitset klassisella ulkonäöllä. Suuren valikoimamme ansiosta monet ratsastajat päätyvät hankkimaan useammat suitset.

Valikoimassamme on myös tunnettujen merkkien, kuten PS of Sweden ja Horseware, suitsia.

Suosituimmat kategoriat