Säästä jopa 50% monista tuotteista
Romaanit

Romaanit

Romaanit on suunniteltu erityisiin tarkoituksiin tavallisista satulahuovista poiketen. Ne voivat lisätä iskunvaimennusta, kompensoida satulan huonoa istuvuutta, kohottaa satulaa tai parantaa pitoa tilanteissa, joissa satulalla on taipumusta luisua.

95 tuotetta

Osta Romaanit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Romaaneja eri materiaaleista

Romaaneja käytetään sekä hevosille että poneille iskunvaimentimena satulan alla. Romaanit voivat myös mm. korjata satulan istuvuutta ja ehkäistä satulan luisumista. Eniten käytettyjä romaaneja ovat todennäköisesti lampaankarvaromaanit. Ne vaimentavat iskuja ja suojaavat ratsun selkää.

Geeliromaanit kompensoivat satulan epävakautta ja parantavat hiukan huonosti istuvan satulan istuvuutta hevoselle miellyttävämmäksi. Tällaista tilannetta voi korjata esim. satulan takaosaa kohottavalla romaanilla. Hevosen selän lihaksiston epäsymmetrisyyttä voi korjata myös romaanin täytepalojen avulla. Joissain romaaneissa on muistivaahto- eli memory foam-täyte, joka muotoutuu hevosen selän muotoihin ja vaimentaa iskuja.

Neopreenista valmistetut tai kumipinnoitetut, luistamattomat romaanit pitävät satulan paikallaan. Tätä saatetaan tarvita matalasäkäisillä hevosilla.

Yleisesti ottaen romaaneille on yhteistä se, että niiden tehtävä on jakaa satulan paine tasaisesti koko hevosen selän alueelle, mikä lievittää hevoseen kohdistuvaa painetta. Varastossamme on johtavien brändien, kuten Acavallo, LeMieux ja Christ romaaneja.